Video Alt yazı ayarlamaları

MonkeyD.Luffy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Video Alt yazı ayarlamam gerekiyor yazılar video ya gömülü ve küçük font ta onları hangi programla ne şekilde yapabileceğim konusunda yardımcı olacak arkadaşlar var sa sevinirim şimdiden teşekkürler .......

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
alt yazıları videonun içine gömmek istiyorsan mkv - toolnix programının kullanabilirsin :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tam anlayamadım altyazılar videoya kendinden gömülü mü? eğer öyleyse ayıramassın değiştiremessin. Aslında gömülü değil ise ama programda izlerken gömülü gözüküyorsa onu ayarlarsın hangi programı kullanıyorsun? Kullandığın program çok önemli değilse Kmplayer kullan tarifte edelim.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=56637]aykutyenihan[/MENTION] hocaya ek olarak kmplayer'da;

2wd1.jpg

resimdeki ayarı kullanmanı tavsiye ederim... Font olayını da F2 tuşuna basarak Altyazı işleme - Yazı Tipi Stilinden ayarlayabilirsin :)

MonkeyD.Luffy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
şimdi videoları telefonumda 3GP olarak izleyorum normalde videolar bilgisayar ortamında rahatça okunabiliyor alt yazıları ama telefona alttığımda fontları çok küçük oluyor okuyamıyorum umarım anlatabilmişimdir ?

sinan60

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format Factory de altyazıyı istediğin boyutta, videoya ekleyebilirsin.
402l.png

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bildiğim kadarıyla sende ek altyazı olarak alıp video çeviriciler ile otomatik altyazı gömüp çevirebilirsin.Bunun için iki işlem yapmana gerek yok.Format factory ya da any video converter veya total video converter ile gömülü halde çevirebilirsin diye biliyorum daha önce denemiştim.

MonkeyD.Luffy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
format factory de denedim olmadı gömülü alt yazı gene aynı şekilde çıkıyor nasıl olduğunu bende anlamadım video 3GP formatında çevirdiğim takdirde gene aynı şeklde video yazı boyutu küçük :(

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gömülü altyazıda birşeyi değiştiremessin canım kardeşim o artık videoyla bütünleşmiş. Üstüne ikinci bir altyazı koyarsın başkada birşey yapamassın.

MonkeyD.Luffy

Asistan
Reaksiyon puanı
2
aslında her şeyin bir çözümü vardırda biz bilmiyoruz neyse teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için genede :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
videoya entegre olmuş altyazıyı AYIRAMASSIN ötesi yok.