Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Video Alt yazı ayarlamam gerekiyor yazılar video ya gömülü ve küçük font ta onları hangi programla ne şekilde yapabileceğim konusunda yardımcı olacak arkadaşlar var sa sevinirim şimdiden teşekkürler .......
tam anlayamadım altyazılar videoya kendinden gömülü mü? eğer öyleyse ayıramassın değiştiremessin. Aslında gömülü değil ise ama programda izlerken gömülü gözüküyorsa onu ayarlarsın hangi programı kullanıyorsun? Kullandığın program çok önemli değilse Kmplayer kullan tarifte edelim.
şimdi videoları telefonumda 3GP olarak izleyorum normalde videolar bilgisayar ortamında rahatça okunabiliyor alt yazıları ama telefona alttığımda fontları çok küçük oluyor okuyamıyorum umarım anlatabilmişimdir ?
Bildiğim kadarıyla sende ek altyazı olarak alıp video çeviriciler ile otomatik altyazı gömüp çevirebilirsin.Bunun için iki işlem yapmana gerek yok.Format factory ya da any video converter veya total video converter ile gömülü halde çevirebilirsin diye biliyorum daha önce denemiştim.
format factory de denedim olmadı gömülü alt yazı gene aynı şekilde çıkıyor nasıl olduğunu bende anlamadım video 3GP formatında çevirdiğim takdirde gene aynı şeklde video yazı boyutu küçük