VGA ve DVI görüntü çevirici

Macrolight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar LG Flatron W2243S 21.5 inch Lcd monitör ve Nvidia Engt 440 kullanıcısıyım.
Ekran kartım dvi ve hdmi destekliyor.
Fakat vga çıkışlı olarak kullanıyorum monitörü fazla oyun ve 3D çizimleri yaptığım için araştırmalarım da
DVI ile daha net görüntü alabileceğimi gördüm.

Şimdi vga'dan dvi'a dönüştürücüler var bu dönüştürücüler gerçekten işe yarıyor mu ?
yoksa tamamen dvi kablosu mu almam gerek ?

:confused1::confused1:

dvi-vga-dongle_6_1327.jpg

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keramet cıkışlarda değil zaten kablolarda bu dönüştürücüler birer alternatiftir. gerçek dvı performansını alabilmek için dvı kablo alman gerek

Macrolight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keramet cıkışlarda değil zaten kablolarda bu dönüştürücüler birer alternatiftir. gerçek dvı performansını alabilmek için dvı kablo alman gerek

Bende öyle düşünüyordum açıkçası sonuçta analogdan dvi'a ne kadar dönüştürebilir ki ?

Mantıklı o zaman dvi kablo almam daha mantıklı.

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dvi kablo alırkende 18 ve 24 pin olayına dikkat etmen gerek ekran kartındaki dvi yuvalarının sayısına göre kablo al

Macrolight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dvi kablo alırkende 18 ve 24 pin olayına dikkat etmen gerek ekran kartındaki dvi yuvalarının sayısına göre kablo al

Teşekkürler bu çok önemli bir uyarıydı fakat şimdi monitörün arkasına baktım direk VGA çıkışlı ya'ni DVI çıkışı yok
öyle anlıyorum ki, dönüştürücü almam daha mantıklı olucak sonuçta. :confused1:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
önemli olan monitörün görüntü girişidir. senin monitöründe sadece analaog (vga/d-sub) giriş var. bu durumda hangi kablo ile bağlarsan bağla, görüntü kalitesi analog olacaktır. dönüştürücü kullanmanın bir fark yaratacağını sanmıyorum.

Macrolight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önemli olan monitörün görüntü girişidir. senin monitöründe sadece analaog (vga/d-sub) giriş var. bu durumda hangi kablo ile bağlarsan bağla, görüntü kalitesi analog olacaktır. dönüştürücü kullanmanın bir fark yaratacağını sanmıyorum.

:crying: öyle evet haklısınız başka bir forumdan arkadaşa sordum evet biraz daha net görüntü alırsın dedi özellikle oyunlarda.
Deneyeceğim yarın ilk işim dvi dönüştürücü almak olacak. :wub: