Annemin veya babamın kullanması için bir telefon arıyorum. Piyasa şu an çok karışık, Vestel Z20 tasarım olarak hoşuma gitti, fiyatı 1599 TL. Kamera ve pil yönünden bir sıkıntısı olur mu? Bu fiyatı tavsiye eder misiniz?
Gm ye discovery serisinden beri bir ön yargım var. Teşekkür ederim.Gm9 pro öneririm.
eee... ne alacak demedin... SIEMENS CX75 yada SX1 mi alsın?Vestel ve casper ürünlerinden uzak durun,
Casper uzak dursun.Vestel ve casper ürünlerinden uzak durun,
eee... ne alacak demedin... SIEMENS CX75 yada SX1 mi alsın?
Teşekkür ederim.Paranıza yazık etmeyin
Xiaomi mi 8 lite. (şiddetle tavsiyedir)
Xiaomi mi A2
Xiaomi Redmi note 6 pro modellerinden birini seçmenizi tavsiye ederim.
Rica ederim. hayırlı olsun şimdidenTeşekkür ederim.
Bende z5 var şu an ve yerine bir cihaz bulamadım, Sony den memnunum ama Türkiyeden çekildi yeni cihaz alamıyorum Sony den. İos kullanamıyorum çok basit geliyor. Samsung ve Huawei ye de bakalım. Teşekkür ederim.Casper, Vestel, Asus, LG, Sony kesinlikle almayacağım markalar. Kronik sorunlar, servisin garantili cihazın arızasını bir türlü göremeyişi gibi sebeplerle bu markalardan soğudum. Öyle sallama demiyorum. Via a1 kullanan arkadaşım arızadan dolayı servise verdi. Sorun çözülemedi. THH gitti ve para iadesini aldı. Asus Zenfone 5 cihazım defalarca kez servise gitti. Ekran ve anakart değişti. Ancak yeniden başlatma sorunu çözülmedi. LG G4 cihazım serviste 20 iş gününü geçmesine rağmen parça değişimi yapılamadı. THH ile eş değer bir cihazın tarafıma verilmesini istedim. Sonuç iki ay sürdü ama aldım. Sony C4 cihazım şarjı 3 saat üzerinde doluyordu. Servise bıraktım sorun yok denildi. Müşteri hizmetleri normal dedi. Bunda uğraşmadım sattım. Apple Huawei Samsung gibi markalardan devam. Xiaomi alırsamda ithalatçı garantili alırım. THH ile işimi çözerim.
sakın. samsung ve huawei çok kötü o bütçeye parayı çöpe atmış olursuuz. xiaomi modellerini öneririm.Bende z5 var şu an ve yerine bir cihaz bulamadım, Sony den memnunum ama Türkiyeden çekildi yeni cihaz alamıyorum Sony den. İos kullanamıyorum çok basit geliyor. Samsung ve Huawei ye de bakalım. Teşekkür ederim.
Annemin veya babamın kullanması için bir telefon arıyorum. Piyasa şu an çok karışık, Vestel Z20 tasarım olarak hoşuma gitti, fiyatı 1599 TL. Kamera ve pil yönünden bir sıkıntısı olur mu? Bu fiyatı tavsiye eder misiniz?
O yanılgıya kapılma diye tekrar söylüyorum GM 9 PRO AL ! daha iyisini bulamazsın o fiyata. Çünkü adamlar bugüne kadar ki en kaliteli telefonlarını üretmişler bu sefer olmuş yani, bunu sallamak için söylemiyorum bildiğim ve araştırdığım bir konu çünkü.Gm ye discovery serisinden beri bir ön yargım var. Teşekkür ederim.