Vestel Z20 'yi tavsiye eder misiniz?

kaleargon

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Annemin veya babamın kullanması için bir telefon arıyorum. Piyasa şu an çok karışık, Vestel Z20 tasarım olarak hoşuma gitti, fiyatı 1599 TL. Kamera ve pil yönünden bir sıkıntısı olur mu? Bu fiyatı tavsiye eder misiniz?

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Gm9 pro öneririm.

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Vestel ve casper ürünlerinden uzak durun,

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
gaspet,gazulet casper ile bir tutmayın gm'i...

Reaksiyon puanı
143
Casper, Vestel, Asus, LG, Sony kesinlikle almayacağım markalar. Kronik sorunlar, servisin garantili cihazın arızasını bir türlü göremeyişi gibi sebeplerle bu markalardan soğudum. Öyle sallama demiyorum. Via a1 kullanan arkadaşım arızadan dolayı servise verdi. Sorun çözülemedi. THH gitti ve para iadesini aldı. Asus Zenfone 5 cihazım defalarca kez servise gitti. Ekran ve anakart değişti. Ancak yeniden başlatma sorunu çözülmedi. LG G4 cihazım serviste 20 iş gününü geçmesine rağmen parça değişimi yapılamadı. THH ile eş değer bir cihazın tarafıma verilmesini istedim. Sonuç iki ay sürdü ama aldım. Sony C4 cihazım şarjı 3 saat üzerinde doluyordu. Servise bıraktım sorun yok denildi. Müşteri hizmetleri normal dedi. Bunda uğraşmadım sattım. Apple Huawei Samsung gibi markalardan devam. Xiaomi alırsamda ithalatçı garantili alırım. THH ile işimi çözerim.

engineer35

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Paranıza yazık etmeyin

Xiaomi mi 8 lite. (şiddetle tavsiyedir)
Xiaomi mi A2
Xiaomi Redmi note 6 pro modellerinden birini seçmenizi tavsiye ederim.

kaleargon

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Casper, Vestel, Asus, LG, Sony kesinlikle almayacağım markalar. Kronik sorunlar, servisin garantili cihazın arızasını bir türlü göremeyişi gibi sebeplerle bu markalardan soğudum. Öyle sallama demiyorum. Via a1 kullanan arkadaşım arızadan dolayı servise verdi. Sorun çözülemedi. THH gitti ve para iadesini aldı. Asus Zenfone 5 cihazım defalarca kez servise gitti. Ekran ve anakart değişti. Ancak yeniden başlatma sorunu çözülmedi. LG G4 cihazım serviste 20 iş gününü geçmesine rağmen parça değişimi yapılamadı. THH ile eş değer bir cihazın tarafıma verilmesini istedim. Sonuç iki ay sürdü ama aldım. Sony C4 cihazım şarjı 3 saat üzerinde doluyordu. Servise bıraktım sorun yok denildi. Müşteri hizmetleri normal dedi. Bunda uğraşmadım sattım. Apple Huawei Samsung gibi markalardan devam. Xiaomi alırsamda ithalatçı garantili alırım. THH ile işimi çözerim.
Bende z5 var şu an ve yerine bir cihaz bulamadım, Sony den memnunum ama Türkiyeden çekildi yeni cihaz alamıyorum Sony den. İos kullanamıyorum çok basit geliyor. Samsung ve Huawei ye de bakalım. Teşekkür ederim.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Bende z5 var şu an ve yerine bir cihaz bulamadım, Sony den memnunum ama Türkiyeden çekildi yeni cihaz alamıyorum Sony den. İos kullanamıyorum çok basit geliyor. Samsung ve Huawei ye de bakalım. Teşekkür ederim.
sakın. samsung ve huawei çok kötü o bütçeye parayı çöpe atmış olursuuz. xiaomi modellerini öneririm.

Emre ÇAMLI

Asistan
Reaksiyon puanı
335
Gm 9 pro almanızı tavsiye ederim. Önyargılı olmayın cihazın arkasındalar ve kronik sorunu vb hiç söylenti olmadı. Vestel alacağınıza gm9 almak çok daha iyidir

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,191
Bütçeniz 1500tl ise redmi note 6
1700 civarı ise mi 8 lite

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,437
Annemin veya babamın kullanması için bir telefon arıyorum. Piyasa şu an çok karışık, Vestel Z20 tasarım olarak hoşuma gitti, fiyatı 1599 TL. Kamera ve pil yönünden bir sıkıntısı olur mu? Bu fiyatı tavsiye eder misiniz?

Gm 9 pro veya bütçenizi artırabiliyorsanız Xiaomi Mi 8 Lite almanızı tavsiye ederim :)

Melih B.

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Aynen Xiaomi modelleri iyidir, diğerleri çöp.

Tekno Göçmen

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Gm ye discovery serisinden beri bir ön yargım var. Teşekkür ederim.
O yanılgıya kapılma diye tekrar söylüyorum GM 9 PRO AL ! daha iyisini bulamazsın o fiyata. Çünkü adamlar bugüne kadar ki en kaliteli telefonlarını üretmişler bu sefer olmuş yani, bunu sallamak için söylemiyorum bildiğim ve araştırdığım bir konu çünkü.

Safa Calg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle Mİ 8 LİTE alın şiddetle tavsiye ediyorum kamera pil vs çok iyi bir f/p telefonu