Vestel venüs 5.0 x sd kart sorunu yardım lütfen

ErtanDurden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Vestel Venüs 5.0 x telefonuna sahibim . Bilen bilir pek bir hafızası yok . O yüzden 8 gb lık sd kart aldım .(16 gb ya kadar destekliyor)Telefona düzgünce taktım ama olmadı . Her türlü denesemde bir türlü yapamadım . Sorun nedir bilen varsa cevap yazsın.

ErtanDurden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka hafıza kartını görüyor mu?

Aga simdi teli pc ye bağladım orada gözüküyor fakat telefonda ne uygulamalar alanında nede depoloma alanında gözükmüyor .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Simdi gözükmeye basladı fakat google playden indirdiğim seyleri oraya nasıl atabileceğim ?

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Aga simdi teli pc ye bağladım orada gözüküyor fakat telefonda ne uygulamalar alanında nede depoloma alanında gözükmüyor .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Simdi gözükmeye basladı fakat google playden indirdiğim seyleri oraya nasıl atabileceğim ?
Atamazsın onları atabilmen için ROOT yapman lazım Link2sd uygulamasını yüklemen lazım bir yığın iş yani

stompdowncan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman bosuna aldım 8 gb lik hafıza kartını . Ne kadar saçma birsey bu ya.
Müziklerini falan oraya atarsın boşver onu kullanırsın bi şekilde. Vestel almak pişmanlıktır... ZTEnin 3-4 yıl önceki çöplüklerini Türkiye de yeni diye satıyor. Turkcell, GeneralMobile, Casper gibi ZTE den adama akıllı telefon almıyor. Kar amaçlı dandik şeyleri getiriyor bu yüzden asla telefonlarını tercih etmemelisin bence en azından akıllanana kadar