Arkadaşlar merhaba
önceden hep başka bir markanın buz dolabını kullandık vestel buz dolabı almayı düşünüyoruz sizin yorumlarınız neler 

Bende zaten Vestel'in ve Arçeliğin buzdolabı ürünleri pek sevmiyorum ikisi de bir süreden sonra alt veya dondurucu taraf soğutmuyor şikayeti oluyor. Bence Samsung veya LG tercih edilebilir ama maalesef ülkemizde kur pahalı.Vestel bir ürün kullandığımı hiç hatırlamıyorum şuan Samsung kullanıyoruz 10yıl motor mu birşey garantisi vardı ama ondan ?
Samsung bence beyaz eşyada liderdir. Özellikle buzdolabı.Vestel bir ürün kullandığımı hiç hatırlamıyorum şuan Samsung kullanıyoruz 10yıl motor mu birşey garantisi vardı ama ondan ?
Hocam deneyiminiz varmı?Samsung bence beyaz eşyada liderdir. Özellikle buzdolabı.
Samsung bence beyaz eşyada liderdir. Özellikle buzdolabı.
Bizim ev halkının beyaz eşyalarla birkaç macerası oldu. Şu an Arçelik çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi var sanırım. Buzdolabı Samsung.Hocam deneyiminiz varmı?
Reis mühendislerin tecrübesine ve kullandıkları ürünün kalitesine bakar herşeySamsung ürünler gerçekten güzel ve kaliteli oluyor. Bunun birinci nedeni İTHAL olarak gelmesi ürünlerin direk Kore'den geliyor genelde çoğu ürün.
Ama Arçelik Vestek Hatta Bosh Profilo ve Siemens'in Türkiye'de fabrikaları var yerli ürünlerde nedense kalite düşüyor gibi geliyor bana...
Not: Eskiden hep Arçelik Beko flan alırdık ama çok sıkıntı çıkarıyordu ürünleri en son 3-5 Yıl önce komple Buzdolabı çamaşır bulaşık hepsini Samsung aldık sorunsuz kullanıyoz.
10 yıl garantiyi çoğu marka veriyor. Motor kolay kolay bozulmayacağı için rahatlıkla 10 yıl garanti verebiliyorlar.Vestel bir ürün kullandığımı hiç hatırlamıyorum şuan Samsung kullanıyoruz 10yıl motor mu birşey garantisi vardı ama ondan ?
Alakası yok. Grunding beyaz eşyaların amiral gemisidir. Saçma sapan yorum yapmışsınız. Daha sonrasında Siemens gelir, ondan sonra Samsung LG Beko gelir.Samsung bence beyaz eşyada liderdir. Özellikle buzdolabı.
Alakası yok. Grunding beyaz eşyaların amiral gemisidir.
Bu tip makinalarda ,çok marka vs. düşünmeyin Çok ileri bi teknoloji değiller.Hatta epey eski.Yani hesaplı,,bütçenize uygun,hacim,estetik,kullanım ,depolama özellikleri,kişisel zevkinize uygun, olarak bi buzdolabı alabilirsiniz.Hepsi kaliteli.Sizi üzmez.
Yanlış yazmışım markalar karışmış. En kalitelisi rakipsiz gaggenauHocam Grundik in Arçelik'in yan markası olduğunu ve üretim bantlarının nredeyse aynı olduğunu biliyon mu !
Ben çocukken hatırladığım en eski televizyonumuz Grundik marka idi ama o zamanlar Grundik Alman malıydı ve çok sağlam bir TV idi 2010 sonrası galiba yüzde yüz Türk malı oldu Grundik Arçelik satın aldı.
Dostum bütçeni söyleArkadaşlar merhabaönceden hep başka bir markanın buz dolabını kullandık vestel buz dolabı almayı düşünüyoruz sizin yorumlarınız neler
![]()
Teknoloji biraz şans işidir. Fakat vestel marka buzdolabı kullanan akrabam var sorun yaşamadığını belirtmişti. Bence iyi.Arkadaşlar merhabaönceden hep başka bir markanın buz dolabını kullandık vestel buz dolabı almayı düşünüyoruz sizin yorumlarınız neler
![]()