Verileri HDD den Sonsuza Denk Silme Nasıl Olur ?

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaş gece rüyalarında HDD kabuslarıda görüyomu acaba
Mesela çekiçle kırmasına rağmen bakıyorki criminal labaratuvarda arkadaşın HDD ini birleştirip okuyolarmış ve aniden uykudan sıçrayarak kalkıyordur kesin

Hehehehe

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arkadaş gece rüyalarında HDD kabuslarıda görüyomu acaba
Mesela çekiçle kırmasına rağmen bakıyorki criminal labaratuvarda arkadaşın HDD ini birleştirip okuyolarmış ve aniden uykudan sıçrayarak kalkıyordur kesin

Hehehehe

Zaten HDD'sindeki bilgilerin ruhu onu yalnız bırakmıcak. Geceleri duvarlar üstüne üstüne gelecek:mrgreen:

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Zaten HDD'sindeki bilgilerin ruhu onu yalnız bırakmıcak. Geceleri duvarlar üstüne üstüne gelecek:mrgreen:

Hakkaten ya Harddiskte ne var senin :D
Ergenekonla bağlantınmı var :D

Bilgisayarı kaça satıyon bende bilgisayar almayı düşünüyodum ama harddiskle beraber isterim bi fiyat ver bakim :D

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hakkaten ya Harddiskte ne var senin :D
Ergenekonla bağlantınmı var :D

Bilgisayarı kaça satıyon bende bilgisayar almayı düşünüyodum ama harddiskle beraber isterim bi fiyat ver bakim :D

zaaaaaa, buna koptum işte....şerefe:mrgreen:

ferplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne gereksiz yazılar bunlar yaa! Yöneticiler bir müdahale edin! aradığım bilgiye ulaşamadım bu gereksiz geyikler yüzünden. Chat odası mı burası!!!!

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ne gereksiz yazılar bunlar yaa! Yöneticiler bir müdahale edin! aradığım bilgiye ulaşamadım bu gereksiz geyikler yüzünden. Chat odası mı burası!!!!

Bu cidden tırsmış yalnız. Baba HDD'yi at çöpe gitsin...Kimse içine açıp bakmaz. Olmadı git göm....Haaa buna da geyik diyosan arkadaşlar zaten gerekli açıklamalarını en ince detayına kadar yaptılar. O yüzden biz işin şakasındayız artık. Mederatörler ve editör arkadaşlar her mesajı okuyorlar zaten. Senin gibi üyeciğin isteğine göre hareket edecek halleri yok. Emu kapat konuyu:angry:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Programa gerek yok 4 kere format at pcine veri meri kalmaz denendi ;)

ferplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu cidden tırsmış yalnız. Baba HDD'yi at çöpe gitsin...Kimse içine açıp bakmaz. Olmadı git göm....Haaa buna da geyik diyosan arkadaşlar zaten gerekli açıklamalarını en ince detayına kadar yaptılar. O yüzden biz işin şakasındayız artık. Mederatörler ve editör arkadaşlar her mesajı okuyorlar zaten. Senin gibi üyeciğin isteğine göre hareket edecek halleri yok. Emu kapat konuyu:angry:

O üyecik dediğinin üyelik tarihine bir bak, ondan sonra yaz. Ayrıca bir konuya gereksiz olarak 10 mesaj atsaydım, senin mesaj sayınıda geçerdim, düşünüpte yazın ey bilinçsizler...

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
düşünüpte yazın ey bilinçsizler...

Kaç paraya değişiliyo bu üye olma tarihi:mrgreen: Ayrıca millet bize bilinçsiz dedi galiba:icon_:

Kaç tane farklı ve yararlı konu açtığımı bizzat deneyler yaparak, tezler öne sürerek açtığma, bakarsan profilimden; üye olma tarihi demezdin bana. Daha HDD'den verinin nasıl nasıl silineceğini bilmiyosun burada bize laf atıyosun

Heyhattttttt, tarih seni unutmayacak

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yoo aslında yapacağın şey bir güzel vurmak dövmek kesmek sonra parçalamak yüzlerce parçaya ayırıp zincir bağlıcan ağır bir zincir sonra poşete koycan o poşete o poşete o poşetide o poşete öyle öyle 10 poşete koyacan sonra çamaşır makinesine atıcan 1 gün yıkayacan sonra yakacan külleri alacan bir kasaya koyacan o kasayı başka bir kasaya o kasayıda başka bir kasaya öyle öyle de 10 kere kasa kasa koyacan sonra bir volkanın içine atacan 1 ay sonra gelecen alacan onu ordan lav geçirmez giysiyle falan uğraşa uğraşa alacan o lavdaki hddyi sonra atlas okyanusunun tam ortasına gelecen bir balinanın ağzına fırlatacan o yutacak tmm artık kimse bulamaz verileri.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Yoo aslında yapacağın şey bir güzel vurmak dövmek kesmek sonra parçalamak yüzlerce parçaya ayırıp zincir bağlıcan ağır bir zincir sonra poşete koycan o poşete o poşete o poşetide o poşete öyle öyle 10 poşete koyacan sonra çamaşır makinesine atıcan 1 gün yıkayacan sonra yakacan külleri alacan bir kasaya koyacan o kasayı başka bir kasaya o kasayıda başka bir kasaya öyle öyle de 10 kere kasa kasa koyacan sonra bir volkanın içine atacan 1 ay sonra gelecen alacan onu ordan lav geçirmez giysiyle falan uğraşa uğraşa alacan o lavdaki hddyi sonra atlas okyanusunun tam ortasına gelecen bir balinanın ağzına fırlatacan o yutacak tmm artık kimse bulamaz verileri.

Zuhahahahahaha:mrgreen: adamımsın excellent

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim söylediğim fikir hardiskteki verileri silmenin en uzun ama en güvenli yoludur dünya gelse hardiskteki verileri ele geçiremez.He birde tüm o şeyleri yapmadan önce tüm verileri silecen 5 kere format atacan birdeo max black 4 mü ne onlan da 3 kere silecen.Sonra dediklerimi yapacan o zaman tam çözüm olur.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sizin Maxblast 4 olmuş 5. Linki : MaxBlast 5 | Seagate
Bu programın yaptığı iş low-level format atmaktır ve bu yöntemle dahi verilerin çok düşükte olsa kurtarılabilme olasılığı vardır. Eğer format atmadan dosyaları silmek istersen TuneUp utilities 2009 programında Tuneup Shredder diye bir programcık var. Bu programla dosyalarını US Department of Defense (ABD Savunma Bakanlığı)'in DoD 5220.25-M standardına göre silebileceğini iddia ediyor. Adam DoD standardı, bir bildikleri vardır bence :)
@beyazad gerçekten de konunun birşeyini çıkarmış durumdasın bence daha fazla devam ettirme. Mesaj sayısıyla,ne kadar yardım ettiğinle, üyelik tarihiyle de adam olunmuyor bunu da aklının bir köşesine yaz.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
@beyazad gerçekten de konunun birşeyini çıkarmış durumdasın bence daha fazla devam ettirme. Mesaj sayısıyla,ne kadar yardım ettiğinle, üyelik tarihiyle de adam olunmuyor bunu da aklının bir köşesine yaz.
Tamam beyler sustum.:whistling: Son olarak, aklımın bi köşesine yazılmış bilgileri nasıl silecem :S

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benim mesaj sayım kaç ? sol tarafta yazıyor iyi bak...işin gerçegi arkadaşın dedigi gibi somut şeylerle üstünlük sağlanmaz...önemli olan kafa beyin mantık..o yuzden geç bu boş işleri arkadaşım...ayrıca konuyu açan arkadaşa atıfta bulunmuşsun (daha harddiskteki verileri silmeyi bilmiyor gibisinden) sen biliyormuydun ??? tabiki hayır ondan bundan sorarak araştırarak ögrendin...ilk önce kendine bakacaksın aynada sonra çevrendekilere bakarsın

vedataygn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard Disk Low Level Format Tool

ben bunu kullanıyorum gayet
temiz bir disk çıkarıyo kurtarma programlarında taratınca

vedataygn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HDD Low Level Format Tool deneyiniz.........

Harddisklerine low level format atmak isteyenler için geliştirilmiş küçük bir araç. fabrika formatı olarak ta bilinen bu yöntem ile harddiskinizdeki tüm MBR ve tablo bilgisi silinecek. tüm bitler 0 olacak şekilde ayarlanacak. böylece diskiniz ilk günki gibi tertemiz olacak. S-ATA (SATA), IDE (E-IDE), SCSI, USB, FIREWIRE arabirimlerine sahip disklerde çalışabilir. Maxtor, Hitachi, Seagate, Samsung, Toshiba, Fujitsu, IBM, Quantum, Western Digital marka disklerde sorunsuz çalışmaktadır

Alıntıdır...

screenshot-hdd-low-level-format-big.gif

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya 5 sayfa boyunca aynı esprileri yapıp, tekrar tekrar gülmüşsünüz. İyice cılkını çıkardınız. Tadında bırakın bari.

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Buradaki bilgi, tarafımdan, ferplex'in "eleştirileri!" yüzünden kaldırılmıştır...

ferplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşin cılkının çıktığını görüp dile getiren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca bu üyenin yaptığı forum kirliliğiğinden başka birşey değildir. Foruma yazdıklarınız bir nevi sizi temsil eder. Ben şahsen bu üye hakkında hiç olumlu düşünmem, spam bir üye sadece, fakat ilk başta geyik yapacağına doğru dürüst bildiği yöntemleri paylaşsaydı, ben öğrenmek istediğimi 4. sayfada değil 1. sayfada bulacaktım ve bu üyenin yazdıklarını belki takip edecektim.

Lütfen forumları laf salatası haline getiren bu tür spam üyelere karşı duruşunuzu belirtin. Haklıysanız mutlaka arkadanızda duracaklardır. Ayrıca mesaj yazıp sonrada kudurup editleyip ekleme yapmakta komiktir ;)