PRaNGA
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Burdan isim vererek konuşucam hiç bosuna inkar etmesin.O Çocuk dedigimiz kişi kesinlkle Peter den baskası degildir.bu forum iyice çocuk çocuk kaynamaya başladı. önüne gelene modluk veriliyor. çok kişiye haksızlık yapılıyor ve buna göz yumuluyor. Her konuda suyu çıktı artık. Büyük bir site olabilirsiniz ama yarın'ın hiçbir garantisi yok. Açıkcası yönetimide hiç gözüm tutmadı. Bu foruma takıldığımdan beri bir havaları var sanki dünyayı ele geçirmişler. Altı üstü büyük bir sitede yöneticisiniz. Ayrıca forum yalakalardan geçilmiyor. Troy nereye mesaj yazdı acaba hemen katılıyım (+1) , hemen bende cevap veriyim. Deyim yerindeyse troy'un tükürdüğü yeri yalıycak insanlar var.
Lütfen bu kadar bencil olmayın. Bu dünya fani dünya.
Belki bu mesajı yazdıgım için banlanıcam ama sorun değil. Içimden gelenleri anlatabildiysem ve sizler bu yazdıklarımdan bir ders çıkarabiliyorsanız benim için bu forumdan banlanmanın hiçbir önemi olmayacaktır.
Iyi forumlar.
1.Bir ürün tanıtımı yaptık kaynak yok diye mod oldugunda ilk kilidi bana vurdu düzeltip veya konuyu silmesi yerine kilit vurması kabul edilir bir durum degil.
2.Önceki durumlarda Acil destek ile yakınlaşmamızı kıskanıp benı Acil destegin duvarına benımle ılgılı seyler yazdı.
amacım benim peteri kıskanmam söz konusu bile olamaz.Kendisi çalışmış belki ne kadar kücük olmasına ragmen haketmiş olsa da bana tavrını kilid vurarak göstermiştir.İlerki durumlarda ne olacıgını tahmin bile edemiyorum birinin beni kısmanması benim acımdan hoş bir durum olsa da karşıdakinin bunu dışa yansıtması hiç hoş degil.Peter burda gecip inkar etme cünkü yaşın 15 Olmasına ragmen bunlar senin deneyimsizligini gösterir diger global modlar da bunları dikkate almadı zamanda Acil Destek gibi bu denli iyi adamların ve foruma büyük katkıları olan nice insanların forumdan ayrılmasına sebebdir.Çözüm ne olabilir derseniz Herkes kendine bir sorun ararsa ve sorunlarını düzeltirse forumda herkesde daha iyi bir yerlere gelebilir.