Verilen Yetkiler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PRaNGA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu forum iyice çocuk çocuk kaynamaya başladı. önüne gelene modluk veriliyor. çok kişiye haksızlık yapılıyor ve buna göz yumuluyor. Her konuda suyu çıktı artık. Büyük bir site olabilirsiniz ama yarın'ın hiçbir garantisi yok. Açıkcası yönetimide hiç gözüm tutmadı. Bu foruma takıldığımdan beri bir havaları var sanki dünyayı ele geçirmişler. Altı üstü büyük bir sitede yöneticisiniz. Ayrıca forum yalakalardan geçilmiyor. Troy nereye mesaj yazdı acaba hemen katılıyım (+1) , hemen bende cevap veriyim. Deyim yerindeyse troy'un tükürdüğü yeri yalıycak insanlar var.

Lütfen bu kadar bencil olmayın. Bu dünya fani dünya.

Belki bu mesajı yazdıgım için banlanıcam ama sorun değil. Içimden gelenleri anlatabildiysem ve sizler bu yazdıklarımdan bir ders çıkarabiliyorsanız benim için bu forumdan banlanmanın hiçbir önemi olmayacaktır.

Iyi forumlar.
Burdan isim vererek konuşucam hiç bosuna inkar etmesin.O Çocuk dedigimiz kişi kesinlkle Peter den baskası degildir.
1.Bir ürün tanıtımı yaptık kaynak yok diye mod oldugunda ilk kilidi bana vurdu düzeltip veya konuyu silmesi yerine kilit vurması kabul edilir bir durum degil.
2.Önceki durumlarda Acil destek ile yakınlaşmamızı kıskanıp benı Acil destegin duvarına benımle ılgılı seyler yazdı.
amacım benim peteri kıskanmam söz konusu bile olamaz.Kendisi çalışmış belki ne kadar kücük olmasına ragmen haketmiş olsa da bana tavrını kilid vurarak göstermiştir.İlerki durumlarda ne olacıgını tahmin bile edemiyorum birinin beni kısmanması benim acımdan hoş bir durum olsa da karşıdakinin bunu dışa yansıtması hiç hoş degil.Peter burda gecip inkar etme cünkü yaşın 15 Olmasına ragmen bunlar senin deneyimsizligini gösterir diger global modlar da bunları dikkate almadı zamanda Acil Destek gibi bu denli iyi adamların ve foruma büyük katkıları olan nice insanların forumdan ayrılmasına sebebdir.Çözüm ne olabilir derseniz Herkes kendine bir sorun ararsa ve sorunlarını düzeltirse forumda herkesde daha iyi bir yerlere gelebilir.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Arkadaşlar bu kin bu nefret bu hiddet nedir anlayamadım, haksızlıklar vs vs söyleniyor sürekli ama ben ne duydum ne de gördüm,
belki sadece öylesine amaçsızca takıldığım içindir bilmiyorum tabi.

Büyük kitlelerin yönetimi kurallarla mümkündür ve kurallara uymak zorunluluktur. Ancak kurallara aykırı bir durum varsa, kurallar duruma göre değişiyorsa (ki sanmıyorum ama tabiiki bu olmayacağı anlamına gelmez) bilemicem.

Bu tartışmalar büyüdükçe herkes üstü kapalı olarak (o kendini biliyor dercesine) kendi yaşadığını düşündüğüm bişeyler döküyor ortaya, biz hiçbişi anlamıyoruz, sonuçta birileri banlanıyor, yasaklanıyor.

Çoluk çocuk doldu diyosunuz, ama bizim taraftan göründüğü kadarıyla (ayrıntıları bilmiyoruz çünkü) sizin de ne kadar olgun davrandığınız tartışılabilir...

Bence tartışmak yerine konuşmak anlaşmak herkes için daha hayırlı olur.
(NOT: Sadece dışarıdan gördüğüm kadarıyla, yazdıklarınız okuyan ve ayrıntılarını bilmeyen üçüncü şahıs olarak yorumladım, tartışmak ya da suçlamak gibi bir amacım yok, asla da olamaz...)

Saygılarımla...

boavoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu forum iyice çocuk çocuk kaynamaya başladı. önüne gelene modluk veriliyor. çok kişiye haksızlık yapılıyor ve buna göz yumuluyor. her konuda suyu çıktı artık. büyük bir site olabilirsiniz ama yarın'ın hiçbir garantisi yok. açıkcası yönetimide hiç gözüm tutmadı. bu foruma takıldığımdan beri bir havaları var sanki dünyayı ele geçirmişler. altı üstü büyük bir sitede yöneticisiniz. ayrıca forum yalakalardan geçilmiyor. troy nereye mesaj yazdı acaba hemen katılıyım (+1) , hemen bende cevap veriyim. deyim yerindeyse troy'un tükürdüğü yeri yalıycak insanlar var.

lütfen bu kadar bencil olmayın. bu dünya fani dünya.

belki bu mesajı yazdıgım için banlanıcam ama sorun değil. içimden gelenleri anlatabildiysem ve sizler bu yazdıklarımdan bir ders çıkarabiliyorsanız benim için bu forumdan banlanmanın hiçbir önemi olmayacaktır.

iyi forumlar.

selam öncelikle şunu belirtmek isterim ki beni bu forumda kimse tanımaz ama inanınki çok uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ve çok faydalı bilgilere ulaşıyorum.benim görüşüm shiftdelete.net(bence türkiyenin önde gelen paylaşım forumlarından biri)'i çekemediğiniz için bunları yazıyorsunuz. biz siteye giriyoruz biz siteye girdiğimiz için reklam alıyor bu reklamlardanda para kazanıyorlar diye düşünüyorsunuz.Ben bu görüşü KINIYORUM.Çünkü bu insanlar bu işe emek veriyor ve inanın ki siz ne kadar bu siteyi kötülerseniz kötüleyin yalnızca 3-5 kişiyi bu siteden soğutabilirsiniz.Yok modlar böyle şöyle bunları yapmayın site yetkilisi (ki bu kadar büyük bir site) boşu boşuna modluk vermez.tamam arasıra görüyoruz topiclerde geyikler dönüyor fakat bunlar seviyeli sanal espriler bu kadar büyütmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum..tabiki bunlar sadece benim görüşüm.

Saygılar..

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
selam öncelikle şunu belirtmek isterim ki beni bu forumda kimse tanımaz ama inanınki çok uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ve çok faydalı bilgilere ulaşıyorum.benim görüşüm shiftdelete.net(bence türkiyenin önde gelen paylaşım forumlarından biri)'i çekemediğiniz için bunları yazıyorsunuz. biz siteye giriyoruz biz siteye girdiğimiz için reklam alıyor bu reklamlardanda para kazanıyorlar diye düşünüyorsunuz.Ben bu görüşü KINIYORUM.Çünkü bu insanlar bu işe emek veriyor ve inanın ki siz ne kadar bu siteyi kötülerseniz kötüleyin yalnızca 3-5 kişiyi bu siteden soğutabilirsiniz.Yok modlar böyle şöyle bunları yapmayın site yetkilisi (ki bu kadar büyük bir site) boşu boşuna modluk vermez.tamam arasıra görüyoruz topiclerde geyikler dönüyor fakat bunlar seviyeli sanal espriler bu kadar büyütmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum..tabiki bunlar sadece benim görüşüm.

Saygılar..
+1 ayrıca çoluk çocuk olmasınmı sizin yaş sınırlamanız o zaman 30 dan aşagı olamsınki muhabbetler daha ciddi olsun ,deneyim konuşsun değilmi,yoksa 30 yaşından küçük olup çocuk olanlarda var .takmışsınız mod.un küçüklügüne küçük dediginizde 16 yaşında vardırki bence abartılacak kadar küçük değil.saygısızlık yapmış olabilir kıskanmış veya kıskanmamışta olabilir orasını bilmiyorum ama bence bu yaş meselesi çok abartıldı.:icon_-1:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Artık şu konu da kapansa iyi olacak.

Konuyu açan arkadaş kendi isteği ile ayrılmış forumdan. Sağlık olsun.

Ortada bir sorun varsa çözüme kavuşturulur zaten.

Fazla uzatmayalım arkadaşlar...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Peter mod oldu millet birbirine girdi ya..:D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,125
Seçtiğimiz modlar belli bir kritere göre seçiliyor ve bize göre tarihsel yaşı değil zeka yaşı önemlidir. Yaptığımız işlerin sonuna kadar arkasındayız. Bir şikayette bulunacaksanız mantıklı olsun. Buraya çıkıp da yaştan bahsetmeyin. Modumuz Peter işini gayet iyi yapmaktadır. Daha önce de söylediğim gibi, herhangi bir yanlışını, saçma hareketini vs. gördüyseniz şikayet edin. Amacınız belli ama bunlara göz yummayacağız !.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...