Vectra mı Astra mı? Alsam!

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
306501t.jpg

2000modelopelvectracomf.jpg

Arkadaşlar bir kaç güne kadar araba alacağım ama vectra mı astra mı karar verebilmiş değilim kullanan olan arkadaşlar fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Birde CD Elagance Gls çeşit çeşit var hangisi iyi bunların tutanı hangisi bir yorum yazarsanız çok iyi olacak fikirlerinize değer veriyorum .

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
rato belki ratoo neyse.bu üye eski üyelerden ve araç konusunda engin bilgi birikimine sahip.

Onu çevrim içi bulusan irtibata geç.eminim büyük yardımı dokunacaktır.Avatarı alf karekteriydi sanıım..

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
rato ya hiç rastgelmedim şimdiye dek halen foruma giriyormu acaba ?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
2 Si Arasında Kaldıysan Vectra Al Derim

Ama Ben Honda Civic Tavsiye Ederim

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Kesinlikle Astra Classic almalısın

rheumon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Araçtan ne beklediğin önemli. Astrada 1,6 motor hacmi var, vergisi düşük, Vectra 2.0 motor hacmi, vergi yüksek, Vectranın kasasını 1.6 motor kaldırmıyor. İkiside konforlu, seri, donanımlı araçlar. Astranın 2. el piyasası vectradan çok çok iyi. Yakıtta ikisi de çok yakar, parçaları diğer markalara nispeten biraz pahalıdır. Her ikisi de dayanıklı araçlar. Piyasada en çok tutulan beyaz astra cd. Elegance serisi CD serisinini yanlış hatırlamıyorsam 2001 yılından sonra üretilen serisi.
Şahsi kanaatim astra derim. Ustasına göstermeden alma derim.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Araçtan ne beklediğin önemli. Astrada 1,6 motor hacmi var, vergisi düşük, Vectra 2.0 motor hacmi, vergi yüksek, Vectranın kasasını 1.6 motor kaldırmıyor. İkiside konforlu, seri, donanımlı araçlar. Astranın 2. el piyasası vectradan çok çok iyi. Yakıtta ikisi de çok yakar, parçaları diğer markalara nispeten biraz pahalıdır. Her ikisi de dayanıklı araçlar. Piyasada en çok tutulan beyaz astra cd. Elegance serisi CD serisinini yanlış hatırlamıyorsam 2001 yılından sonra üretilen serisi.
Şahsi kanaatim astra derim. Ustasına göstermeden alma derim.

Açıklayıcı bilgiler vermişsin teşekkür ederim. cumaya kadar fikirleri okumaya devam edeceğim ne aldığımı buraya yazarım artık:thumbup1:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
astra almanı tercihe derim ikisi arasından

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konuları uygun bölüme açmaya özen gösteriniz. Konu taşınmıştır...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Anket açsan senin için daha iyi olabilirdi

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar guzel bilgiler vermisler,bende bir ekleme yapayim,ikiside cok kullanisli aractir.ikisinin arasinda cok fazla yakit farki yok.yakiti birazda kullanim belirliyor.eger begendigin iki aractan hangisi daha temiz ve orjinalse veya tabiri caizse ellenmemisse onu al derim.cok km yapacaksan hemen sirali lpg taktirmayi unutma....yakitlari fazla bu araclarin...
kazasiz belasiz gunler dilegiyle...
honda veya toyotayi da yabana atma