Ve stat sorunu çözüldü!

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Uzun süredir Beşiktaş ile Galatasaray arasında sürtüşmelere neden olan ‘stat sorununda’ flaş bir gelişme yaşandı.

070720121201203878173_2.jpg

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın önceki gece BJK TV’de katıldığı programda, “Ben stat konusunda Galatasaray Kulübü’ne kırıldım. Sayın Başbakan stat konusunda bize destek vereceğini söyledi. Ancak kendisini Galatasaray camiasıyla karşı karşıya getirmek istemem. Gerekirse 1 yıl daha İnönü’de oynarız” diyerek sinyalini verdiği konuda tablo netleşti.

Yönetim, yeni sezonda da ‘evinde’ kalmaya karar verdi. Bu kararın perde arkasını ise HABERTÜRK araştırdı. İnönü projesinin 1 yıl ertelenmesinde kilit ismin teknik direktör Samet Aybaba olduğu ortaya çıktı.

“HOCAMIZ BÖYLE İSTEDİ”

Aybaba’nın Avusturya kampına gitmeden önce başkan Fikret Orman ile görüşüp, “Hem ben yeniyim, hem de takım yeni. Kulübe alışana kadar maçlarımızı başka bir statta oynamak risk. Kendi taraftarımızla bütünleşirsek bu sıkınıtılı süreci çözeriz” dedi.

Bunun üzerine başkan Orman da henüz finansal sorunları aşılmadığı ve gerekli izinlerin tam olarak çıkmadığı İnönü Stadı’nın yıkımından vazgeçti. Takımla birlikte Avusturya’ya gelen futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı da, stadın bu yıl yıkılmayacağını söyleyerek, “Samet hocanın da isteği üzerine 1 yıl daha kendi stadımızda oynayacağız. Hocadan böyle bir istek gelince biz de uygun gördük” diye konuştu.

Kaynak

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Bugünkü dersimiz;
Demekki neymiş Arenada Aslanın borusu ötermiş :cool:

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu konu netleşirse, birileri ne der çok merak ediyorum.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Gelsinler la çok duygusal konuşmuş:(

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Kırgınmış. Etme bulma dünyası
5274smiles17.gif

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
galatasaray danda bu beklenirdi söz vermiş tutmamış.biz de bi laf vardır söz vermek önemlidir :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
galatasaray danda bu beklenirdi söz vermiş tutmamış.biz de bi laf vardır söz vermek önemlidir :)

Biz hiç olmazsa söz verip dönmüşüz.Bazıları gibi ''NAMUSUMUZ'' dediklerimizden dönmemişiz.....

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Biz hiç olmazsa söz verip dönmüşüz.Bazıları gibi ''NAMUSUMUZ'' dediklerimizden dönmemişiz.....
biz hiç olmazsa söz verip dönmüşüz demişsin eee zaten buda namusla alakalı değil mi

ben kendi başkanımın sözlerine bakarım. o da en baştan beri "olmaz" diyor.
bende bjk başkanın sözüne bakıyorum oda söz verdi diyor.çıksın başkanın açıklasın o zaman adamın yüzüne karşı

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
ben bilmem, adam bak ne diyor söz verdi diyor.başkanına bi sor belki unutmuştur sözünü.

"Sayın Başbakan stat konusunda bize destek vereceğini söyledi."

Başbakan kelimesi ile karıştırmıyorsun değil mi ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
biz hiç olmazsa söz verip dönmüşüz demişsin eee zaten buda namusla alakalı değil mi

bende bjk başkanın sözüne bakıyorum oda söz verdi diyor.çıksın başkanın açıklasın o zaman adamın yüzüne karşı
açıkladı zaten. yanlarında spor bakanı da şahit. tüm kamuoyu biliyor. ama hala bilmezden gelenler var. işlerine gelmiyor tabi.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Başbakan kelimesi ile karıştırmıyorsun değil mi ?
benim birşeyi karıştırdığım yok ben bjk başkanının söylediğini söylüyorum

açıkladı zaten. yanlarında spor bakanı da şahit. tüm kamuoyu biliyor. ama hala bilmezden gelenler var. işlerine gelmiyor tabi.
bjknin mi işine gelmiyor.herlde onun sözverdi dediğine göre

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
@cipro06

Konuda, Başbakan diyor.BAŞKAN değil.

Sanırım yanış okudunuz.

Söz tutmayan Ünal AYSAL değil.Kişiyi karalamayın.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

şimdi ben de habere baktım:

''Galatasaraylı bazı yöneticiler dostluğumuza yakışmayacak şekilde hareket etti''
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fiyapı İnönü Stadı'nın yıkılması halinde maçları oynamayı planladıkları Türk Telekom Arena konusunda Galatasaraylı bazı yöneticilerin davranışına kırıldığını dile getirdi.

Gelinen noktada zorla bu stada giriliyormuş pozisyonunun yaratıldığını anlatan Orman, şöyle konuştu:

''Galatasaray içerisinde bazı kesimlerin dostluğumuza yakışmayacak şekilde hareket ettiğini düşünüyorum. Arena konusunda ben biraz kırıldım. Rekabet edeceğimiz yerler statlar, salonlar ve kulvarlardır. Sarı-kırmızılı yöneticilere 'Biz evimizi yıkacağız. Sizin evinize misafir olarak gelmek istiyoruz. Gelir kaybı varsa onu da ödemek istiyoruz' dedik. Galatasaraylı yöneticiler kendi taraftarlarına mesaj gayreti içine girdiler. Bu beni üzdü. Beşiktaş camiasını bu duruma düşürmeyi benim gönlüm el vermez. Her yerde dik duruş vardır. Gerekirse kendi stadımızda bir sene daha oynarız. Böyle bir durumun içinde kalmam.''

Galatasaraylı yöneticilerin, kendilerinin de zamanında İnönü Stadı'nda oynama talebinde bulundukları, ancak bunun kabul edilmediği yönündeki ifadelerini hatırlatan Fikret Orman, ''(Biz zamanında istemiştik) lafını duyuyorum. Bunu eski yöneticilerimize soruyorum, 'Böyle bir şey yok, talep gelmedi' dediler. Hatta ben yöneticiyken, 'Galatasaray bize gelirse onlara bedava oynama hakkı verelim' diye konuşmuştuk. Biz de stadımızı yenileyeceğiz, biz de o şekilde yaparız diye konuşmuştuk. Galatasaray kendi iradesiyle başka statta oynadı. Ben konumumdan farklı yerde olsaydım Fatih Terim gibi söylerdim'' diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticilerinin kendi statlarında oynanması yönünde davet ettiklerini kaydeden Orman, ''Olması gereken budur. Galatasaray konusunda stat çimi bozulacakmış. Bir sürü mazeretler öne sürüldü. Bunu ayıp karşılıyorum'' derken, stat konusunda neden acele ettikleri yönündeki soruyu ise şu şekilde yanıtladı:

''Rakipler her yıl gelirde farkı açıyor. Haftaya cuma gününe kadar fikstür çekilecek. Stat konusunu tekrar görüşeceğiz. Bu aşamada sayın Başbakan ile camiayı karşı karşıya getirmek istemiyorum. Bir dahaki seneyi de değerlendirebiliriz. Eylül ayına kadar da yavaş yavaş yıkım pozisyonuna gelebiliriz. İzin çıkabilir. Kasımpaşa'nın stadını istemem. 16 bin kişilik stat. Gelir de elde etmemiz lazım. Haftaya cuma gününe kadar bu iş bitecek. Sayın bakanımızla bir daha görüşürüz. Sonra kendi aramızda değerlendiririz. Fenerbahçe'nin stadında da oynayabiliriz.''

İstanbul'un olimpiyat oyunlarını alması halinde İnönü Stadı'nın devlet tarafından yenileceği ve bunun neden beklenmediği yönündeki soru üzerine başkan Orman, ''İzin prosedürleri zor ilerliyor. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stadın yerinde yapılmasını arzu ettiğini ve bunun arkasında olduğunu ifade etti. Bu gücün arkamızda olması önemli. Statta acele ettiğimiz yok. Her prosedürü kendim takip ediyorum. İki rakibimiz bizden daha fazla kazanıyor. Çok acele etmemiz lazım. Devletin, olimpiyatların alınması halinde 'Biz yapacağız' ifadesi yok. İkili görüşmelerimizde bu irade yok'' dedi.

bunun neresinde galatasarayın beşiktaşa söz verip de tutmadığı yazıyor?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662

Başkanın haberde ne demiş ama iyi bak. "Desteği Başbakan' ın vereceği..."

Biz stat olayına başından beri karşıyız zaten. Sen ise başkanınıza sorun unutmuştur belki diyorsun.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bizimle karşı karşıya gelecek yüzleri var mı ki ?

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Hayır bu haberden bunu nasıl çıkardın.AL BAŞKAN

[video=youtube;B9oCOe9in2g]https://www.youtube.com/watch?v=B9oCOe9in2g[/video]

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@cipro06

Konuda, Başbakan diyor.BAŞKAN değil.

Sanırım yanış okudunuz.

Söz tutmayan Ünal AYSAL değil.Kişiyi karalamayın.

uyarı için teşekkürler yeni farkettim.ben yanlış algılamışım ve benim gibi algılayanda oluş gözüküyor.hem sanırım yanlış okudunuz deyip hemde karalamayın cümlesi yanlış olmuş ben kimseyi karalamadım o bilip bilmeden kısmını silin ordan.yalış algılamamdan dolayı yazdığım sözleri geri alıyorum hata yaptım kusura bakmayın

karalamayın kısmına bütün cümle olarak kastetdim.benim kimseyi karalama gibi bi amacım yok hatalı olduğunu düşündüğümden yazdım.fakat cümleyi yanlış algılamadan dolayı farklı yorumlar oluştu

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
uyarı için teşekkürler yeni farkettim.ben yanlış algılamışım ve benim gibi algılayanda oluş gözüküyor.hem sanırım yanlış okudunuz deyip hemde karalamayın cümlesi yanlış olmuş ben kimseyi karalamadım o bilip bilmeden kısmını silin ordan.yalış algılamamdan dolayı yazdığım sözleri geri alıyorum hata yaptım kusura bakmayın

Orjinal mesajınız,

ben bilmem, adam bak ne diyor söz verdi diyor.başkanına bi sor belki unutmuştur sözünü.

Neyse uzatmıyorum.Bahsettiğimiz kişi bir kulüp başkanı.

Bugüne kadar onun ağzından yalan dolan duymadım hiç.Duyacağımı da inanmıyorum.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yorumu düzeltiyorum burda başbakan söz verdiyse eğer iddaa öyle söylüyor hatalı davranmış açıklama yapsın

beni kimsenin titr i alakadar etmiyor ister müdür olur ister komser ister başbakan ben yorum yapıyorum hakaret etmiyorum.kimse başkan diye eleştirilmeyecek değil.ben zaten bütün yanlış anlamadan dolayı olan kısım için gerialdığımı kusurları bildirdim.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Beşiktaş'ı anlamak GERÇEKTEN Mümkün değil...
Olimpiyat Stadında çektiğimiz rezilliklerde kendilerinin büyük payı varken şimdi çıkmış hangi yüzle ve hangi vicdanla bizlere laf atıyorlar bir türlü anlamıyorum...

O dönemde, CimBom zordayken çıkıp İnönü'de MAÇ BAŞI 150 - 200.000 $ lardan konuşacaksın, sonra da BİZ VAKTİYLE İYİLİK YAPMIŞTIK HALBUKİ diyerek artistleşeceksin..Gerçekten çok ilginç..
Biz o sene 1 yıl boyunca zaten beş para etmez Olimpiyat'a anca 100 -150 000 $ verdik.. ki vermez olaydık ta oralara gitmeseydik..

KENDİLERİ YAPINCA İYİ HOŞ, BİZ YAPINCA KÖTÜ OLUYOR..Evet dediğiniz gibi ETME BULMA DÜNYASI ve siz ne ettiyseniz de onu buluyorsunuz. Bu olay bu kadar basit. Ayrıca neden bu kadar uzatılıp tartışıldı belli değil. Beşiktaş gelmek istiyoruz dedi, BİZde istemiyoruz dedik ve bitti..Mesele bu kadar basit..

Beşiktaş'a gelecek sezon için şimdiden başarılar dileriz. Futbolun güzelliğini doya doya yaşamak temennisi ile...

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
Ben şahsen BJK yi istemıoorumm onlar zamnında bizi istemedi haklı gibi simdi istiyolarr bizim sıtadı onlar gitsin halısahada oynasın