Ve Polat başkan!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Adnan Öztürk ve Taner Aşkın'ın çekilmesiyle Adnan Polat seçimde en güçlü isim oldu.

Adnan Öztürk ve Taner Aşkın'ın çekilmesiyle Adnan Polat seçimde en güçlü isim oldu. Ancak Serdar Eder geri adım atmadı. Camiada ise gelişmeler endişiyle karşılandı.

En güçlü aday

Galatasaray’da 15-22 Mart’ta yapılacak başkanlık seçimleri öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan adaylarından Adnan Öztürk dün gece saat 20.00 civarında adaylıktan çekildiğini açıkladı. Öztürk, “Bu iş benim için artık geçmişte kaldı. Hiçbir planım yürümedi. Bu saatten sonra aday olmamın da bir anlamı yok” dedi. Öztürk’ü destekleyeceği ileri sürülen Taner Aşkın da adaylıktan çekildi.

Şardan faktörü

Öztürk’ün adaylıktan çekilmesinde Yiğit Şardan’ın, Adnan Polat’ın listesinden seçime girecek olmasının etkili olduğu iddia edildi. Diğer yandan Sarı-Kırmızılı formayla su sporlarında faaliyet göstermiş, kongre üyesi 50 kadar eski sporcu da seçimde Adnan Polat’ı destekleme kararı aldı. Dün Polat’ı ziyaret eden kongre üyeleri, desteklerini belirterek, oylarını kendisine vereceklerini bildirdi.

Sürpriz olabilir

Özhan Canaydın’ın desteğini de arkasına alan Adnan Polat’ın seçimde rakipleri olan Serdar Eder ve Nazım Durak karşısında zorlanmadan başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Sarı-Kırmızılı camiada seçime sayılı günler kala ilginç gelişmeler olabileceği ve sürpriz bir ismin daha son anda başkanlığa adaylığını koyabileceği ileri sürülüyor.

Serdar Eder:Geri adım yok!

Sarı-Kırmızılı kulübün başkan adaylarından Serdar Eder’den çarpıcı sözler: “Kesinlikle çekilmeyi düşünmüyorum. Çalışmalarımız sürüyor ve seçimi kazanacağıma inancım tam. Çünkü diğer adaylarda ne vizyon var, ne de proje. Oysa bende büyük bir oy potansiyeli var. Bu potansiyeli açığa çıkarmasını da bilirim. Misyonumuz kulübü en ileriye taşımaktır.” Diğer yandan Eder’in, Abdürrahim Albayrak ve Celal Gürcan’ı da listesine aldığı öğrenildi.

Kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...