Ve Güiza Yuvada Kaldı

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Haftalardır kendini takımdan soyutlayan ancak ayrılma umutları azalınca idmanlara çıkmaya başlayan İspanyol golcünün adı, PAOK maçları için UEFA'ya verilen listeye dahil edildi.

144723418.jpg

İki sezondur bekleneni veremeyen Daniel Güiza, sezon başında Fenerbahçe’den ayrılmayı kafasına koymuştu. Hedefi de bonservisini ucuza kapatıp, İspanya’ya dönmekti. Bunun için çağrıya uymayıp, sezon başı hazırlıklarına bir gün geç katıldı, sağlık kontrolüne girmedi, doktorların aksi yöndeki raporuna karşın sakat olduğunu ileri sürerek takım çalışmalarına katılmadı. Adeta kendini Fenerbahçe’den soyutlayan Okçu, böylece yönetimi dize getirip, bonservisini alarak Getafe’ye gitme düşüncesindeydi. Ancak kendisine tam 14 milyon Euro bonservis bedeli ödeyen Fenerbahçe Yönetimi, onun restini gördü. Getafe de baktı ki iş olmuyor, başka bir oyuncu transfer etti onun yerine. Planının işe yaramadığını gören Güiza, iyileştiğini söyleyip, takımla çalışmalara başladı. ilk günlerdeki küskün, umutsuz, bezgin tavrını da bir kenara bırakan Okçu, iyimser bir tutum sergilemeye başladı.

Gerekirse faydalanılacak

Ve büyük sürpriz dün yaşandı. Young Boys rövanşı sonrası, “Ayrılmazsa, Güiza’dan faydalanmak zorunda kalacağım” diyen teknik direktör Aykut Kocaman, PAOK ile oynanacak Avrupa Ligi Play-Off maçları öncesi UEFA’ya verilen listeye onun adını da dahil etti. Kocaman, gerek görmesi durumunda İspanyol yıldızdan faydalanacak ama bakalım taraftarlar bu işe ne diyecek?

Kaynak

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hadi hayırlı uğurlu olsun :D

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Güne iyi bir haberle başlamak bu olsa gerek :D

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
haber kötü dedim bari başlık iyi olsun :D

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bence yeni bir başlangıç yapabilir. o kapasiteye sahip bir oyuncu geçen sezon takım yatarken deliler gibi pres yapıyordu umarım bir çıkış yakalar

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
tribünde oturacak 2 kişiden biri belli oldu :D zaten belliydi de kalması garanti etti yerini.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ben sevinemedim.Derbide yine atar bize bu

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
bizi bırakmayacağını biliyordum :blushing:

guiza-haberturk.jpg

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Etin, sutunden ve derisinden faydalanilmaya calisilacak... :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Fenerbahceden Guiza'nın alinmasini isteyen Blackburn Rovers Teknik Direktörü Sam Allardyce, sağlık kontrolünden gecirildi...zaytung
:D