Ve Çıldırdılar 510 Bin Ytl

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sadece 10 Mayıs´ta, kulübün kontrolündeki 5 mağazada tam 510 bin YTL gelir elde edildi.

Şampiyonluk geldi böyle oldu
Galatasaray Store artık resmen para basıyor! Lisanslı ürün satışlarından elde edilen gelirlerde, ezeli rakiplerinin hep gerisinde kalan Sarı-Kırmızılılar, bu sezon bambaşka bir görüntü çiziyor. Öyle ki, 10 Mayıs’ı ‘çıldırma günü’ olarak kutlayan Galatasaray’da, sadece o güne ait olmak üzere, kulübün kontrolü altındaki 5 mağazada tam 510 bin YTL gelir elde edildiği öğrenildi. Bu gelire, toptan satışlar ve diğer 22 mağazanın kazancı da eklendiğinde, müthiş bir tablo ortaya çıkıyor.

‘Bu bir rekor bile olabilir’
10 Mayıs'tan önceki gün bu 5 mağazada 175 bin, sonraki gün ise 267 bin YTL elde edildiği de, gelen bilgiler arasında. Store yetkilileri, bu bedellerin bir rekor olabileceğini iddia ediyor. Ancak Galatasaray Yönetimi, sonuçlardan henüz tatmin olmuş değil. Yepyeni ürünler ve kaliteli hizmetle hem taraftar memnuniyeti hem de daha fazla gelir artışı hedefleniyor. Bu arada taraftar albümü ‘çıldırın çıldırın’, müzik listelerindeki yükselişine devam ederek, satışlarda zirveye oturdu.

Mecburiyetten mağaza kapandı
Şampiyonluk gününde Galatasaray Store’a gösterilen ilgi öylesine büyüktü ki, Ali Sami Yen Stadı’nın yanındaki çadırda satışlar durdurulmak zorunda kalındı. Yaşanan izdiham sonucu, 4 kasayla hizmet veren mağazada sistem kilitlenirken, taraftarlar dışarı çıkarılmış ve kapılar kapatılmıştı. Çıldırma gününde yaşananlar ise FANATİK objektiflerine böyle yansıyordu.

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/Default.aspx?aType=Detail&catid=32&articleid=107727

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bizm kulüp de öğrendi artık bu işleri :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
geçen GS tırına girdim ( Adana'da store yok yetkililere sesleniyorum ) :D talan etmiş burdakiler tırda hiçbirşey kalmamıştı 3-5 tane t-shirt onlarda beni açmadı almadım dur bakim yeni ürünler yoldaymış ;)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Adana'da nasıl olmaz yeaw? Sözümü geri alıyorum. Bizim kulüp hala öğrenme aşamasında :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
frei dedi ki:
Adana'da nasıl olmaz yeaw? Sözümü geri alıyorum. Bizim kulüp hala öğrenme aşamasında :)

maalesef yok.tırla idare ediyoruz :) ama olacak son aylarda özellikle marmara bölgesinde birçok yere açıldı store umarım akdenizide es geçmezler ;)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Süper ligde takımı olan illere öncelik veriyorlar heralde. Ama Adana gibi gelişmiş bir yerde açmamaları garip geldi.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray Store Rekora Koştu!

17. Şampiyonluğumuzun ardından Galatasaray taraftarları, toplam 30 mağazadan oluşan Galatasaray Store zinciri mağazalarına adeta akın etti ve rekor düzeyde ürün satışının gerçekleşmesini sağladı.

Galatasaray Pazarlama A.Ş. yetkililerinin resmi sitemize verdiği bilgiye göre, şampiyonluğun ardından, 7 gün içerisinde, yüzlerce farklı ürün içerisinden, toplamda 120.000'i aşkın Galatasaray t-shirt'ü ve 25.000'i aşkın Galatasaray forması satıldı. Galatasaray Bayrağı satışları da geçmiş yıllara göre 4 katına çıktı. Yoğun ilgi nedeniyle Galatasaray Store mağazaları hafta boyunca saat 22:00'ye kadar açık tutuldu.

Pazarlama A.Ş. yetkilileri, Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen yoğun talebe yetişebilmek için üretim atolyelerinin aralıksız çalıştıklarını, yeni parti ürünlerin de mağazalara gönderilmesine başlandığını bildirdiler.

Galatasaray'ın, bu sezon Türk spor kulüpleri arasında bir ilki gerçekleştirerek daha sezon tamamlanmadan ilkini satışa sunduğu yeni sezon formalarının diğer tasarımları da Temmuz ayı başında tanıtılacak.

http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/1153.php

DEADZONE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EEE NEDE OLSA GALATSARYLIYIZ DEMİİİ ASLANLARRR :d