VDSL de mesafe çok önemlidir o yüzden mesafeniz iyi bazı VDSL kullanıcıları var santrale 1 km mesafe de oturuyorlar alabildikleri en fazla hız 16 oluyor. Mahallenize yeni mi VDSL geldi acaba çünkü eğer yeni altyapı geldiyse benim bildiğim genelde fiber yapıyorlar artık VDSL değil bizim binamız 6 senelik gpon dedikleri fiber internet geldi daire içine kadar siz hiç müracaat ettiniz mi fiber için ?Ekli dosyayı görüntüle 128216
Sonunda vdsl gelmiş mahalleye. Tabi port yok simdilik o ayri.
Santrale 193 metre diyor ama kabin 10-15metre mesafede.
193 metre internet hizina ne kadar etki eder kayip cok olur mu?
Valla 193 Metre Fazla Değil Bizimki ta 5 km falan uzakta 8 almayı başarabiliyoruz ama genelde 3 4 geliyo en kötü 0.1 yani 193 metre az bize kabin 10 15 metredeyse rahat bi 20 30 alırsınEkli dosyayı görüntüle 128216
Ve benim bir sorum olacak bu ssleri aldığınız site veya uygulama hangisi acaba ismini verirseniz sevinirimEkli dosyayı görüntüle 128216
VDSL de mesafe çok önemlidir o yüzden mesafeniz iyi bazı VDSL kullanıcıları var santrale 1 km mesafe de oturuyorlar alabildikleri en fazla hız 16 oluyor. Mahallenize yeni mi VDSL geldi acaba çünkü eğer yeni altyapı geldiyse benim bildiğim genelde fiber yapıyorlar artık VDSL değil bizim binamız 6 senelik gpon dedikleri fiber internet geldi daire içine kadar siz hiç müracaat ettiniz mi fiber için ?
Suan kullandigimiz internet down 10 up 0.6150 metrede normal.hızı alıyorsun diye biliyorum, çok oynamaz galiba, kaç mbps internet altyapısın var?
Gibir.net.tr den bakiyorum ben. Cunku Turk telekom sitesinde bizim evin adresini giremiyorum caddeyi listeye eklememisler.Ve benim bir sorum olacak bu ssleri aldığınız site veya uygulama hangisi acaba ismini verirseniz sevinirim
Yeni kabin binadwb cikinca 6-7 adim yanda sokagin kosesinde cok yakin yani. Belki aktif degildir bilemiyorum. 193 e sasirdim cunku bize yakin bazi sokaklarin basina yeni kabinler koyuldu.Valla 193 Metre Fazla Değil Bizimki ta 5 km falan uzakta 8 almayı başarabiliyoruz ama genelde 3 4 geliyo en kötü 0.1 yani 193 metre az bize kabin 10 15 metredeyse rahat bi 20 30 alırsın