Vbulletin Tema Düzenlemede Hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beowulf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Selam Arkadaşlar Vbulletin Sitemde Tema Düzenlerken Hata Alıyorum. Uzun Zamandır Bu Sorun Var. Kimisi Hostcuna Söle Fusion Ayarlarını Düzenle , Kimisi htaccess Dosyana Şu kodu Yaz Gibisinden Öneriler Verdi.

Hata Şu ;

Kod:
Required variables have gone missing and execution can not continue. Please try again.

This error can sometimes occur as a result of Suhosin / Hardened PHP being installed on your server. If you know that you have Suhosin running and you have access to the PHP configuration, try increasing the value of the following variables: 
[LIST]
[*]php_value suhosin.post.max_vars
[*]php_value suhosin.request.max_vars
[/LIST]

Hostçuma Ulaşmam İmkansız. Bu İşi Başka Nasıl Halledebiliriz. Sitenin Temasını Daraltmam Lazım.

Şimdiden Teşekkürler.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
php.ini dosyası içine aşağıdaki kodları yazıp admincp klasörüne atıp denermisin.

Kod:
php_value suhosin.request.max_vars 2048
php_value suhosin.post.max_vars 2048

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
php.ini dosyasını ftp de bulamadım. kendim oluşturdum içine dediklerini yazdım admincp nin içine attım. fakat değişen bişi olmadı. yine hata :S

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Hostunuzda suhosin kurulu olmayabilir. Bu durumda hostcunuz ile irtibata geçmeniz gerekecektir. Suhosin kurulu olabilir ama ayarlanmamış olabilir. htaccess ve php.ini ayarlarını yapıp olmadı ise başka türlü etkinleştirme şansınız bulunmamaktadır. Son olarak php.ini dosyası admincp olup htaccess dosyasının en üst satırına aşağıdaki kodları yazıp deneyebilirsiniz.

Kod:
IfModule mod_security.c
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bu seferde site açılmıyor.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
bu seferde site açılmıyor.

Bu hatayı aldığınızda site açılmıyor ise suhosin ya yüklü değildir yada aktif değildir. Hostcunuz ile irtibata geçmeniz gerekir. Küçülme işlemini tema dosyasından yapabiliyordun sanırım.

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
İmkansız Olan Bişiyi Yapamam :( Neyse Temayı Yapan Kişiye Rica Etcez Temanın Ana Tablo Ölçülerini Küçük Yapsın Belki O Zaman Olur :)

Teşekkürler...