Vatansever
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar kızımın oyunları offline oynayabilmesi için basit bir swf oynatıcı yaptım bir listbox içine belirli bir dizindeki bütün swf dosyalarını doldurdum sağ tuş menüsünede Ad değiştir, Dosyayı sil gibi seçenekler yerleştirdim yeniden adlandırmada sorun yaşıyorum
Sorun
Bir dosyanın ismini değiştirirken eğer sadece büyük harf küçük harfleri değiştirirsem yani dosya adı aynen kalıyor sadece baş kısmındakini büyük harfe çevirdiğimde hata veriyor bu isimde dosya zaten var diyor farklı bir isimlendirme yaparsam çalışıyor sadece büyük harf küçük hafleri değiştirdiğimdede çalışmasını istiyorum
Sorun
Bir dosyanın ismini değiştirirken eğer sadece büyük harf küçük harfleri değiştirirsem yani dosya adı aynen kalıyor sadece baş kısmındakini büyük harfe çevirdiğimde hata veriyor bu isimde dosya zaten var diyor farklı bir isimlendirme yaparsam çalışıyor sadece büyük harf küçük hafleri değiştirdiğimdede çalışmasını istiyorum
Kod:
Private Sub AdDeğiştirToolStripMenuItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles AdDeğiştirToolStripMenuItem.Click
Dim yeniad
If yeniad = InputBox("Dosyanın yeni adını girin", "Adlandırma", Me.ListBox1.SelectedItem) Then
Else
My.Computer.FileSystem.RenameFile("F:\OYUNLAR\Flash\OYUNLAR\" & Me.ListBox1.SelectedItem & ".swf", yeniad & ".swf")
End If
End Sub