Vatan bilgisayardan alışveriş? Bi daha düşünün...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan somagiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

somagiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Vatan bilgisayar ürün değişim iade mevzuu

Merhabalar, arkadaşlar sizinle vatan bilgisayarda başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum,

Bir kaç ay önce vatan bilgisayardan peşin ödeyerek hd receiver aldım, eve gittim receiverin kablosuz wifi ye bağlanma özelliği çalışmıyor, bütün kullanma kılavuzunu okudum, internette arattım, forumlarda kullanıcı yorumlarını okudum ve tekrar tekrar denedim çalışmadı, bunun üzerine cihazı mağazaya götürdüm durumu anlattım, ilgili kişi para iadesi yapmadıklarını ama aynı değerde bir fiş verip mağaza içi alışverişlerde kullandırabileceklerini söyledi, eyvallah dedik ve başka bir receiver aldık ama 2 receiver 1.den ucuz olduğu için fark oluştu ama bunu da iade etmediler ve yine fiş verdiler, bir müddet sonra bizim çocuk hastalanınca bir digital ateş ölçer ihtiyacı oluştu, aynı mağazaya gidip bir ateş ölçer aldım ve kasaya geçtik, benim elimdeki fişte bakiyem 91.00TL, ateş ölçerin fiyatı 118.00TL, kadın benden net hatırlamıyorum 40TL gibi bir rakam istedi, normalde fark 27TL, sebebini sordum cevap: 'siz geçmişte mağazadan ilk alışverişi yaptığınızda mağazada %30 indirim vardı ama bugün %20 indirim var', Arkadaşlar pazara gitsem satıcı utanır da paranı iade eder mahcup olur, bunlar da para iade adı altında çek veriyorlar ama sonra fiyatı kafalarına göre belirliyorlar, modern dolandırıcılık bu olsa gerek, yorumu size bırakıyorum