Vatan Bilgisayar

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ben orjinal oyun almak ile iligili bir kaç soru sorucam öncelikle mesela ben normal de playstore dan key alıp steam yada originden artık hangisine bağlıysa o oyun ordan indiricektim ancak adil kullanım kotaları olduğu için 3mb/s baya bi sürer katlanamam :) Şimdi vatan bilgisayardan alırsam hem keyi hemde cd leri ile birlikte yani kutusuyla veriyorlar çokta uygun ben aldığım oyunları yine origin yada steam hesabımda o oyunun keyini filan giricem de sonra gene internetten mi indiricek yoksa cd den mi yüklicek onda karasız kaldım ..

1)Playstore dan mı alıp origin steama kodu mu girsem yoksa vatanbilgisayardan cd ile alıp mı kursam ?
2)Vatan bilgisayar dan aldığım oyunları yine sınırsız kullanabilcek miyim ?

teşekkürler

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba

En sağlıklı işlem cd ile yapman daha mantıklı nerden biliyosunuz belki nette problem cıktı dosyalarda hata var ama cd de öyle bir problem olmaz olsa bile yenisi ile değiştirme imkanın oluyor.

aldığın oyunları tabikide sınırsız kullanabiliyorsund. cünkü oyunlarda demo veya kısıtlı birşey yok tam sürümler. paranın karsılığını alıyorsun yanii :)

tolunay11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yani vatanbilgisayardan almamı tavsiye ediyorsun bende hani playstore daha kolayımı gelmişti netten indirip orjinal kullanmak ama haklısın :) saol