4 gün önce vatan bilgisayardan Samsung Galaxy s2 aldım ve geri iade etmek istiyorum geri alıyorlarmı bu konu hakkında hiç bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşların acilinden yardımcı olmalarını bekliyorum ?
Almazlar
Vatan Bilgisayardan satın almış olduğunuz ürünleri 15 gün boyunca herhangi bir neden göstermeksizin aşağıda yer alan bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz:
Ürününün kutusu açılıp kullanıldı bende şimdi bunun aslını öğrenmek istiyorum şimdi elime telefonu alıpta vatana gidip sormakta istemiyorum çekiniyorum.
gidip sorman en iyisi.aldıgın sıfır bir urunu ilk 15 gun içerisinde koşuılsuz iade edebilirsin tabi urnun kutusu ve kendısınde hıbcır gorsel sıkıntı olmaması koşulu ile fakat 15 gun içerisnde iade edebileceğin urunler tum urunler değil malesef.cep telefonu ,kurulum yaptırırsan lcd tv gibi urunlerde teslim anından sonra iade yapılmıyo sebebi ise basit zaten cep telefonuna sim kart girdiği an 2. ele duser o telefon dogal olarakta firma bu tip şeylerden kaçınıır eğer iade gibi bi hakkı olsa kişinin 15 gunde bir yeni bi teleofn alarak piyasadaki tum modelleri denersen genede bi git konuş derim yanıltmış olmayım senı ama alırlarsa sıkıntısı arızası olmadan alıp sana hediye çeki veya değişim veririmerse mucize olur
![]()
Bazılarıda yaslarda böyle bişey yok diyor yani iade etmek için ürünün kullanılmamamış ve paketinin açılmamış olması gerek diyor arada kaldım bende inanın telefona 1600 lira para verdim ama gelin görünki kullanamıyorum 150 200 liralık telefonlardan farkı yok benim için telefonun farkı var ama ben o farkı kullanamıyorum bu yüzden iade etmem gerek .sankarali_gnc";2153051 dedi ki:katılıyorum kardeş tüketici yasasına göre alınan ürün 15 gun içerisinde koşulsuz iade almak zorundalar eğer almıyorlar ise hemen git bulunduğun ilçedeki kaymakamlığa git faturan ile tüketici mahkemesine dava aç fazlası ile paranı alırsın merak etme çünkü bu yasal hakkın bak 15günü geçirme benden demesi aksi halde haklı iken haksız hale gelirsin.
ya yarı parsını çek verseler ordan kullansam yarısınıda geri verirlermiki?
k.bakmada sen yanlış anlamıssın ben telefonu kendim aldım vatan bilgisayardan hedi gelen şey para elime bir miktar para geçti o paraylada s2 yi aldım ama telefon çok gösterişli benim oturdugum semttede pek uymuyor çünkü öyle lüsk bir semtte oturmuyorum bu yüzden cebimden çıkartmaya çekiniyorum hava atar gibi hissediyorum bu yüzden telefonu geri verip daha orta bir sınıf telefon alıcam kalan nakitimide geri almak istiyorum olay bundan ibaret.arkadaşın sıkıntısını anladım sanırım artık kim aldıysa biri hediye etmiş bu makineyi arkadaşta makineyi nakite çevirmeye çalışıyor ee telefoncu yada elden satmaya kalksa ikinci ele düştüğü için fiyatını kırıyorlar oda bi şekilde iade edip parayı almak istiyoryoksa s2 gibi özellikleri belli fiyatı belli bir aleti kimse alıpta iki gün sonra özellikleri benim işime yaramıyor diyipde iade etmez