• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Varmı böyle garip davranışlı arkadaşlar :D ?

Reaksiyon puanı
189
Az önce sırf kendime eğlence olsun diye gidip kombi'nin termostat'ına üfleyerek oda ısısının düştüğünü zannettirip kombiyi ayaklandırdım :D ardından da merak ettim acep benim gibi böyle bişey yapan garip arkadaşlar varmıdır diye :D

:: Sizin de böyle garip eğlenceleriniz var mı ?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Varsa da gereken ilgi ve alakayı görüyorlar :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bende severim böyle sacma işleri ama bunu yapmak hiç aklıma gelmemişti :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
termometreyi sobanın altına koyup ne kadar yükselebilecğeini bakmak istedim sonunda patlamıştı ama 8 yaşındaydım o zaman :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Yalnız değiliz :ph34r::ph34r::ph34r:

Bu arada hastalık geri döndüüüü :):):)

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Az önce sırf kendime eğlence olsun diye gidip kombi'nin termostat'ına üfleyerek oda ısısının düştüğünü zannettirip kombiyi ayaklandırdım :D ardından da merak ettim acep benim gibi böyle bişey yapan garip arkadaşlar varmıdır diye :D

:: Sizin de böyle garip eğlenceleriniz var mı ?
arkadaşım iyi ki doğal gazı içine çekmemişsin eğlence olsun diye:mrgreen::mrgreen:

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Çok ufakken power rangers oyuncagım vardı.Onun canlanıp hareket etmesini istiyordum ve çareyi ucu acık bir kabloyu oyuncağın içine sokup ardından fişi prize takmakta buldum :D ve olan oldu.Bir anda bütün evin elektriği gitti ve pattt diye bi ses duydum.Gece vakti ev halkı ayaklandı tabi :D Sigortaları kaldırıp tekrar power rangers oyuncagıma baktıgımda kullanılmaz haldeydi.Çok üzüldüm ve bundan sonrada prizlere fiş takmadım :D :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Çok ufakken power rangers oyuncagım vardı.Onun canlanıp hareket etmesini istiyordum ve çareyi ucu acık bir kabloyu oyuncağın içine sokup ardından fişi prize takmakta buldum :D ve olan oldu.Bir anda bütün evin elektriği gitti ve pattt diye bi ses duydum.Gece vakti ev halkı ayaklandı tabi :D Sigortaları kaldırıp tekrar power rangers oyuncagıma baktıgımda kullanılmaz haldeydi.Çok üzüldüm ve bundan sonrada prizlere fiş takmadım :D :D

Hahaha:D konudan çkardığın ders süpermiş :D

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
İLgi çekici durumlar gerçekten .. :)

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende eski bilgisayarın fanına elimi sürüyodum aklımca deney yapıyodum böyle ellerim bi değişik oluyodu mayhoş bi tat yani , o 2-3 dakikanın sonunda elimi çarpılmakta olduğunu anladığımda herkesin içinde nasıl diyim bi dumur olmuştum ki

D-R3N1Sh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Tarz Şeyler Yapmadım Ama Bi Takıntım Var Örneğin Bir Araç Plakası "16 K 6360" Ya Harften Sonra ki Sayıları Kafamda Toplarım Nedense Yolda Her Gördüğüm Araçta Zihnimde Bunu Yaptım... Yoksa Ben Şizofrenikmiyim :surprised:

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bir gün bir arkadaşımla yolda giderken (peşimize takılan köpeklerden kaçarken :) ), iki binanın arasından geçtik. Karşımıza kapı çıktı etrafı duvar... tek çıkış o kapı; hiç bir engel yokken biz kapı yerine duvardan atlamayı daha uygun görmüştük :)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Ben üşeniyorum ya aklıma geliyorda yapmaya üşeniyorum:D

smetcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çocukken sokakta abiler maç yapıyodu ve beni oyunu almamışlardı, bende yolun kenarında melül melül onları izliyordum ve çok sıkılıyordum o arada önümden yavaşça bir araba geçiyodu ve birden içimdeki canavar açığa çıktı, arabanın benzin kapağının olduğu yerin altına doğru bir tekme attım, adam arabadan inip beni baya bi kovaladı Allahtan yakalıyamadı :)

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ben de rampadan aşağı inerken bisikletin üstünden atlayıp atıyodum bisikleti.maksat nereye kadar gittiğini görmek:D