Soru Valorant yüksek ping sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1tachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1tachi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İnternetim iyi olmasına rağmen Valorant oynarken sürekli ping çıkıp duruyor ve başka oyunlarda da sorun yaşamıyorum bir tek bunda oluyor neden acaba, nasıl çözebilirim?

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
84
wifi mi kullanıyorsunuz ?

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
84
valorant oynarken görev yöneticisine bakın başka bir program internet kullanıyormu

çetin06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Modem ve routerı kapatıp 60 saniye bekledikten sonra tekrar aç bağlantı sorunlarını çözebilir kardeşim yada Teknoloji destek hattı var ordan destek almayı dene bir çok ayar yapılıp sorunu çözerler bende ordan destek aldım

1tachi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam biraz geç cevap verdim ama kusura bakmayın çözdüm sorunu cloudfare warp dan kaynaklanıyormuş sildim düzeldi.

franklingray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arka planda başka programlar çalışıyordur yada Net Bağlantın iyi değildir dostum.
Turknet Gigafiber'e geçtiğimden beri oyunlarda ping sorunu vesaire yaşamıyorum çok şükür. Umarım sorunun çözülmüştür.

TibetAtılgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arka planda internet kullanan uygulamaları kapatmayı dene mesela tarayıcılar, canlı yayın uygulamaları veya vpn 'ler internet hızınını etkiler sorun devam edrse teknoloji destek hattını arayabilirsin bende oradan destek aldım yardımcı oluyorlar..

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,499
WARP FPS düşüşüne ve pinge sebep olur. Discord'a giriş için program kullanmak istiyorsanız GoodByeDPI kullanabilirsiniz.