NuLdERGAMER
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 637
Hangisi çok oy alacak görelim.
Oda yaşlandı artık?Bence CS:GO daha güzel
Bir zaman sonra sıkılıyor insan.Tabi bu senin tercihin ama Valorantta karakterle özel güçler falan var.Süperman gibi dolaşıyorsun etrafta.CS:GO.
CS oyuncusu olarak valorant derim ben. Sıf hileler olmasın diye oyuna 80, TL verdim ve hala hileler var. Ki PC kaldırmıyor valoyu. 80 TL boşa gittiğinden Valorant tabikide.Hangisi çok oy alacak görelim.
Bir zaman sonra sıkılıyor insan.Tabi bu senin tercihin ama Valorantta karakterle özel güçler falan var.Süperman gibi dolaşıyorsun etrafta.
Haklısın velet çok ama mik kaatınca en azından duyulmuyor.10 yaşındaki çoluk çocukla uğraşmak istiyorsan güzel oyun tabii ki Valorant.
csgoda oynadım sıkıldım derecesizde cok saygısızlar var veletler ara sıra ama toksik degıl derecelı macta bronz a gelirsen karsına velet falan cıkmıyor10 yaşındaki çoluk çocukla uğraşmak istiyorsan güzel oyun tabii ki Valorant.
gercekci grafık ama cogu sılahda durbun yok onu sevmıyorum awp hele bı saga kaydırıyom 3 4 tane cıkıyor hem valorant daha eglenelı ılk oynadıgımda on yargılıydım şuan baya eglencelıGerçekçi grafik .D
csgoda oynadım sıkıldım derecesizde cok saygısızlar var veletler ara sıra ama toksik degıl derecelı macta bronz a gelirsen karsına velet falan cıkmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
gercekci grafık ama cogu sılahda durbun yok onu sevmıyorum awp hele bı saga kaydırıyom 3 4 tane cıkıyor hem valorant daha eglenelı ılk oynadıgımda on yargılıydım şuan baya eglencelı
bronz 2 deyken 10 maç falan attım aklı yerinde kişiler vardı toxic biriyle karşılaşmadım cogu saygılıydı ve takım oyununa uyuyalardı ılk gorunce ıste orda oyunu sevmeye başladımBronzda karşına velet falan çıkmıyor mu? Peki.
nası başlarsa oyle giderEvet sayın seyirciler şuanda cs:go önde gidiyor.
kesinlikle doğruBir zaman sonra sıkılıyor insan.Tabi bu senin tercihin ama Valorantta karakterle özel güçler falan var.Süperman gibi dolaşıyorsun etrafta.
Göreceğiz.nası başlarsa oyle gider
demek istedigim şu 2 3 arkadaş csgo oynadıgını düşün sonra valorant alışamadıgından dolayı sıcak bakmaz valorant daha yenı yenı buyuyor ilerde belkı cogu kısının fıkrı degısır 1 k csgo oynayan adam valoranta gecemesı zor bu bıraz zamanla alakalı bıde cevreyleGöreceğiz.
oyun keleş 2 den sonra başlıyor ve çoğu keleş boosst ve hile dolu.Katılıyorum yazına fakat bana göre valo ne kadar yükselirse yükselsin cs go yu geççeğine inanmıyorumCSGO'da prime hesabın bile olsa hile geliyor. Sıkı bir CSGO oyuncusu olmama rağmen son 2-3 aydır sadece Valorant oynuyorum (FPS oyunu olarak). CSGO hileleri önlemediği sürece Valorant yükselmeye devam edecek , ki bence Valve da bunun farkında.
İnsanlar bir süre sonra Valorant'a yönelecek. Ama bu süreçte Riot'un hamleleri çok kritik. Eğer iyi güncellemeler yayınlarsa CSGO 1-2 sene sonra geriye düşer. 3-4 ay önce Source 2 diye bir güncelleme geleceği sızdırılmıştı ve bu yalanlanmamıştı. Ama aynı kaynaklar vazgeçildiğini söylemişti ve bu hamle Valorant'ın büyümesini yavaşlatmıştı. Bence Valve Source 2'yi hazırda tutuyor.Eğer Riot iyi hamlelerde bulunursa Source 2'nin gelmesi an meselesi. Eğer gerçek olursa Valorant hiçbir zaman CSGO'yu geçemezoyun keleş 2 den sonra başlıyor ve çoğu keleş boosst ve hile dolu.Katılıyorum yazına fakat bana göre valo ne kadar yükselirse yükselsin cs go yu geççeğine inanmıyorum
cs eskidi gibi artıkHangisi çok oy alacak görelim.
Source 2'ye geçilseydi ve hile sorunu çözülse CS:GO daha iyi olur.@Uchiha Sasuke Cs Go kötü ya. Oyum Valoranta
Benim oyum war thundera ??@Uchiha Sasuke Cs Go kötü ya. Oyum Valoranta
Gece Abd tarafında M6A1 tankını açtım ?Benim oyum war thundera ??
Benim uzaylı bt7 min yanından geçemez ??