alikemal32
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 28
valorant oynuyorum şarj aleti takılı iken fps geziyor 120 200 arası ama şarj aletini çekince sabit 60 oluyo sabitleniyor 60 fps ye ne yapıcam
Laptoplar kendini kısıtlar prizde değilkenvalorant oynuyorum şarj aleti takılı iken fps geziyor 120 200 arası ama şarj aletini çekince sabit 60 oluyo sabitleniyor 60 fps ye ne yapıcam
bunun çözümü yok mu ?Laptoplar kendini kısıtlar prizde değilken
Güç seçeneklerinden yüksek performansı seç pili çabuk yer ama daha çok fps verirbunun çözümü yok mu ?
zaten öyle hocam yüksek performansGüç seçeneklerinden yüksek performansı seç pili çabuk yer ama daha çok fps verir
valorant görüntü ayarlarında fps kısıtlaması var hepsini kapatıp deneyin. Hatırladığım kadarıyla pildeyken ve pilde değilken ayrı olmak üzere kısıtlamalar var.valorant oynuyorum şarj aleti takılı iken fps geziyor 120 200 arası ama şarj aletini çekince sabit 60 oluyo sabitleniyor 60 fps ye ne yapıcam
hocam tşk ederim şarjda oynicam zaten fazla fps şarjda alıyorumBilgisayarınızın kendi uygulaması varsa orada böyle bir ayar olabilir. Veya donanımsal kısıtlama olabilir. Kimi bilgisayarlarda laptop pili harici ekran kartını besleyemediğinden şarja takılı değilken dahili grafik işlemcisine geçiş yapıyor. Bu da performans kaybına sebep oluyor. Bu sebeple oyun oynarken şarjda oynamanız en iyisi. En azından valorant gibi yüksek fps ihtiyacı olan oyunlarda.