Soru Valorant Oynanır Mı ?

XTheSmellOfDeathX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
İlk çıktığından beri Zula oynuyordum ama oyun ciddi anlamda bozduğu için son 2 yıldır oynamıyorum. Tekrar bir rekabetçi oyuna başlamak istiyorum. Bildiğiniz gibi bu Valorant çok oynanıyor ve ben de denemek istiyorum. Önerir misiniz ? FPS oyunlarında genelde chat i ve sesi kapatırım yani toxic kitle falan beni pek ilgilendirmiyor.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
İlk çıktığından beri Zula oynuyordum ama oyun ciddi anlamda bozduğu için son 2 yıldır oynamıyorum. Tekrar bir rekabetçi oyuna başlamak istiyorum. Bildiğiniz gibi bu Valorant çok oynanıyor ve ben de denemek istiyorum. Önerir misiniz ? FPS oyunlarında genelde chat i ve sesi kapatırım yani toxic kitle falan beni pek ilgilendirmiyor.
Oynanır.
Banım bitsin direkt başalyacağım tekrar aim alması kolay ama yeteneklere alışman lazım.

XTheSmellOfDeathX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
Bence bozmuyor ama biraz değişik gelir ilk başlarda sana.
Ben mesala Reyna Mainliyorum.
Bir karaktere alış sonra öbürlerine bak önerim.
Peki Zula'da ki gibi P2W olayı var mı ? Yani para verip daha güçlü olabiliyor musun yoksa parayla sadece skin mi alıyorsun ?

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,666
CS-GO oyna yeni update ile bir tane hileye denk gelmedim. Valorant aime dayanmayan skillerin ön planda olduğu bana kalsa saçma bir oyun. Evet çok oynadım fakat bir cs-go, 1.6 etmiyor.

Cs-go ya bakmanı öneririm.

efemurato

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,044
CS-GO oyna yeni update ile bir tane hileye denk gelmedim. Valorant aime dayanmayan skillerin ön planda olduğu bana kalsa saçma bir oyun. Evet çok oynadım fakat bir cs-go, 1.6 etmiyor.

Rekabetçi için 150 tl lazım onuda unutmayalım ama öylesine gireceksen gir.
Basit eğlence falan.

XTheSmellOfDeathX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34

Onu oynuyordum zaten ama biraz eski gibi geliyor oynanışı. Ben daha yeni şeyler arıyorum.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,288
O kadar kişi oynadığına göre oynanır bence. Şans verebilirsin.

Daha bugün hile geldi rekabetçide sonra iyi ki ilk baştan attılar da maçı aldık. :)

XTheSmellOfDeathX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
34
O kadar kişi oynadığına göre oynanır bence. Şans verebilirsin.

Daha bugün hile geldi rekabetçide sonra iyi ki ilk baştan attılar da maçı aldık. :)
İnternetim biraz yavaş olduğu için indirip 5 dk oynayıp silemem, boş yere çok fazla zamanım gider.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,288
İnternetim biraz yavaş olduğu için indirip 5 dk oynayıp silemem, boş yere çok fazla zamanım gider.
Orası sana kalmış o zaman. :)
Ben denk gelmiyorum 3 gündür.

Ha bide şu var karşısındakini her iyi oyuncuyu hile sananlar ;)
Bende bayağıdır hatta hiç rastlamıyordum ama adam sis içi headshot atıyor, ilk round herkesi öldürüyor derken açık ara hile olduğu belliydi zaten.