Valorant mu CS GO mu ?

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Ben CS GO ya alıştım O yüzden CS GO diyorum.Hile çok olabilir ama bazen hileler bizi mutlu ediyor.Sizce hangisi ? Neden ?
İkisi de değil hemşehrim... CS GO uzun süre oynardım artık gram tat vermiyor. COD MW tercih ederim. İllaki ikisinden biri dersen CS GO. Valorant bence CS+FORTNİTE gibi bir şey hiç ilgimi çekmiyor

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ben CS GO tarafındaydım ancak hileler çok bezdirdi. CS bence daha iyi bir oyun ancak Valorant'ta CS'den ayrılan yönleriyle oldukça keyifli. Hile yok, tertemiz oyun. Bir kere hileye denk geldim ondada direk banladı maç bitmeden. Bu aralar Valorant oynuyorum. CS bence MM oyuncularına değer vermiyor. Bu arada bence aim Valorant'ta daha kolay, bana öyle geliyor.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,554
Ben CS GO yu arkadaşlarla eğlenmek için oynuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant daha kolay bir oyun. CS:GO daha emek isteyen bir oyun. Ben karar veremedim siz verin.
Bence Valorant daha zor.

mertbaba41

Doçent
Reaksiyon puanı
572
Valorantı seçtim çünkü valve fazla oyunlarına bakmıyor eğer team fortress 2 ye güncelleme getirseydi güzel ve tanınan oyun olurdu cs go da çok hile var o yüzden valorantı seçtim

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Bana göre CS GO ama bazenleri hileciler ve ya küfür eden insanlar denk geldi mi oyun kötü oluyor.
Ve de iyi oynarsın hemen sana hile kullanıyorsun derler.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Ben CS GO ya alıştım O yüzden CS GO diyorum.Hile çok olabilir ama bazen hileler bizi mutlu ediyor.Sizce hangisi ? Neden ?
İsterseniz Gelin Pubg Lite Oynayalım Aktifim Geceleri Veya Girersem Valorant Oynarız.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Troll ve hileciler her oyunda vardır, olacaktır.
Arkadaşlarla eğlenmek klasikleri yaşamak için cs go diyorum.
18+ okulu bitirmiş biri için yeni oyun yeni ortam zordur. Valorantta olgun bir ortam düşünemiyorum. 3 5 yıl sonra anca

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Açık konuşmak gerekirse ben Valorant a kapalı beta döneminde geçtim. Kapalı beta süresince ve açık betaya geçtikten 2 hafta daha oynadım. Yani oyunu ilk deneyimleyenlerdenim.

Açıkcası açık betaya geçtikten sonra oyun sarmamaya başladı. Oyun bana daha kolay gibi geldi. Ve önüme geleni tak tak öldürünce zevk almayı bıraktım. Sonra tekrar CSGOya geçtim. CSGO oynarken daha çok eğleniyorum.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Valorantı kapalı beta ve tam sürümde oynadım başta çok sardı ama sonrasında baydı. Rainbow Six dışında hiçbir FPS oyunu uzun soluklu değil bence.