- Reaksiyon puanı
- 1,554
Ben CS GO ya alıştım O yüzden CS GO diyorum.Hile çok olabilir ama bazen hileler bizi mutlu ediyor.Sizce hangisi ? Neden ?
İkisi de değil hemşehrim... CS GO uzun süre oynardım artık gram tat vermiyor. COD MW tercih ederim. İllaki ikisinden biri dersen CS GO. Valorant bence CS+FORTNİTE gibi bir şey hiç ilgimi çekmiyorBen CS GO ya alıştım O yüzden CS GO diyorum.Hile çok olabilir ama bazen hileler bizi mutlu ediyor.Sizce hangisi ? Neden ?
Bence Valorant daha zor.Valorant daha kolay bir oyun. CS:GO daha emek isteyen bir oyun. Ben karar veremedim siz verin.
O yokken CS:GO vardı hocam.Valorant daha iyi.
Olsun bana göre Valorant bende pc yok ama izlemesi daha çok zevk veriyor ve bana göre daha iyi.O yokken CS:GO vardı hocam.
Bazen bende oynayamadığım oyunların videosunu izliyorum.Yokluğun gözü kör olsun.Olsun bana göre Valorant bende pc yok ama izlemesi daha çok zevk veriyor ve bana göre daha iyi.
İsterseniz Gelin Pubg Lite Oynayalım Aktifim Geceleri Veya Girersem Valorant Oynarız.Ben CS GO ya alıştım O yüzden CS GO diyorum.Hile çok olabilir ama bazen hileler bizi mutlu ediyor.Sizce hangisi ? Neden ?
TR-Mirsady ekleİsterseniz Gelin Pubg Lite Oynayalım Aktifim Geceleri Veya Girersem Valorant Oynarız.
Pubg Lite Adınızmı?TR-Mirsady ekle