valorantta fps arttırmak için quick cpu diye bi uygulama indirdim.fakat fpsmi azalttı.bende sildim uygulamayı fakat değişmedi.şimdi tekrar indirdikten sonra bana fps arttırmak için ayar önerisinde bulunur musunuz
O tarz programlar tuzak gibidir zaten. Önermiyoruz forum olarak.valorantta fps arttırmak için quick cpu diye bi uygulama indirdim.fakat fpsmi azalttı.bende sildim uygulamayı fakat değişmedi.şimdi tekrar indirdikten sonra bana fps arttırmak için ayar önerisinde bulunur musunuz
sağ olun yükseklerdeyken bi anda düşüyor sonra kalıyor.ayar önerir misiniz?O tarz programlar tuzak gibidir zaten. Önermiyoruz forum olarak.
Sisteminizin özellikleri nedir?sağ olun yükseklerdeyken bi anda düşüyor sonra kalıyor.ayar önerir misiniz?
8 gb ramSisteminizin özellikleri nedir?
O donanımlarla kasma olması normal. İşlemci çok az güç tüketen sınıftan bir işlemci ve çok çabuk ısınıyor. Keza MX 110'da öyle. Ofis kullanımı cinsinden. Bu donanımlarla maalesef iyi performans alamazsınız.8 gb ram
intel core i5 1035 g1
mx 110
ama yine low ayarlar 60 fps alıyordum nolduysa o programdan sonra olduO donanımlarla kasma olması normal. İşlemci çok az güç tüketen sınıftan bir işlemci ve çok çabuk ısınıyor. Keza MX 110'da öyle. Ofis kullanımı cinsinden. Bu donanımlarla maalesef iyi performans alamazsınız.
Programı sildikten sonra da devam ediyor mu?ama yine low ayarlar 60 fps alıyordum nolduysa o programdan sonra oldu
Bence en iyisi bir temiz kurulum yapın, eğer uğraşmak istemezseniz Malwarebytes ile tam tarama yaptırın bilgisayara. Bir de sürücüleri en güncel sürüme güncelleyin.şimdi oyunu silip indiriyorum
oyunu silip indirdim ayarlar düşük keskinleştirmeler 4xe 4x 140 fps alıyorum nasıl oldu anlamadım ( :Bence en iyisi bir temiz kurulum yapın, eğer uğraşmak istemezseniz Malwarebytes ile tam tarama yaptırın bilgisayara. Bir de sürücüleri en güncel sürüme güncelleyin.
O kart ile 140 FPS almanız mümkün değil ki. Alan da yok zaten. Ama tuhaf.oyunu silip indirdim ayarlar düşük keskinleştirmeler 4xe 4x 140 fps alıyorum nasıl oldu anlamadım ( :
donanım artırmalı gpu açıp oyun ile alakalı olanları yüksek performans yap,ama yine low ayarlar 60 fps alıyordum nolduysa o programdan sonra oldu
ss atabilirim istersenizO kart ile 140 FPS almanız mümkün değil ki. Alan da yok zaten. Ama tuhaf.