Hayır riot games özel olarak evinize gelip legit hile kullandığınız için sizi tebrik ediyor.Youtube den bir tane legit hile indirip kullansam ban yermiyim?.
Yok bazı hileli video çeken youtuberler varHayır riot games özel olarak evinize gelip legit hile kullandığınız için sizi tebrik ediyor.
Bu nasıl soru böyle? sanırım maksimum hile kullananlar böyle oluyor.
Bu iyi bir şey olduğu veya ban yemeyecekleri anlamına gelmiyor.Yok bazı hileli video çeken youtuberler var
Genelde reklamlarda çıkanlardan bahsediyorsunuz onlar gerçek değil inanmayın...Yok bazı hileli video çeken youtuberler var
evet yanlış bişey biliyorum sadece kardeşim kullansam ne olur dedi bana inanmadı yazmamı istedi.Bu iyi bir şey olduğu veya ban yemeyecekleri anlamına gelmiyor.
isim vermek istemiyorum sadece youtube ye hileli valorant ranked yaz.Genelde reklamlarda çıkanlardan bahsediyorsunuz onlar gerçek değil inanmayın...
Gerçek veya değil,hile yapanlardan olma bugün ban yemezsen yarın yersin garantisi yok. Git düzdün düzgün oyna.evet yanlış bişey biliyorum sadece kardeşim kullansam ne olur dedi bana inanmadı yazmamı istedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
isim vermek istemiyorum sadece youtube ye hileli valorant ranked yaz.
hurafe onlarGenelde reklamlarda çıkanlardan bahsediyorsunuz onlar gerçek değil inanmayın...