Vakit'in güldüren dinlemesi

barttao

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önder Sav'ın dinlendiği ortaya çıktı. CHP telekulak diyor. Vakit ise "açıklayınca herkes gülecek"... Bakın kayıt nasıl alınmış?

CHP, Önder Sav'ın eski Bolu Valisi Ali Serindağ'la yaptığı görüşmenin Vakit Gazetesi'nde yayınlanmasını 'telekulak skandalı' olarak değerlendirdi. Ancak Vakit yazarı Arseven bu iddiaya katılmıyor, "açıkladığımızda herkes gülecek" diyor.

Arseven dünkü köşe yazısında kaydı kendilerine dini bütün bir CHP'linin getirdiğini söylemişti. Ancak bugün o konuşmaların Önder Sav'ın cep telefonunu açık unutmasıyla elde edildiğini söylüyor.

VAKİT MUHABİRİ SAV'I ARIYOR

Zaman Gazetesi'nin haberine göre olay şöyle gerçekleşti: Sav, Vakit muhabiri tarafından dinî değerlere hakaret içeren sözleri sebebiyle ısrarla arandı. Bu konuda açıklama yapmak istemeyen Sav, her seferinde cep telefonunu kapattı.

NO YERİNE YES TUŞU

Eski Bolu Valisi'yle yaptığı sohbet sırasında aynı konuda telefonlara maruz kaldı. Son aramada telefonun 'no' tuşu yerine yanlışlıkla 'yes' tuşuna bastı. Cep telefonunu kapattığı düşüncesiyle de kenara koydu.

TELEFON AÇIK KALIYOR

Ancak telefonun açık kaldığını fark eden muhabir, sessiz bir şekilde odadaki konuşmaları dinledi. Muhabir, not ettiği ifadeleri haber olarak yazdı. Alınan bilgilere göre, önümüzdeki günlerde 45 dakikalık telefon dökümü kamuoyuna açıklanacak.

BASİT BİR GAZETECİLİK OLAYI

Gazetenin Ankara temsilcisi Serdar Arseven, CHP'nin basit bir gazetecilik olayını 'telekulak skandalı' olarak vererek, gündemi saptırmaya çalıştığı görüşünde.

ARSEVEN: GÜLÜYORUZ

Arseven, "Baykal, 'çok yüksek bir teknoloji kullanıldı' diyor. Emin olun buna sadece gülüyoruz. Hukuk bunu çok basit bir araştırma ile ortaya çıkarabilir. O zaman yüksek değil, çok alçak bir teknolojiyle son derece basit bir hadise olduğu görülecektir. Haberin nasıl oluştuğunu açıkladığımızda hem Sayın Baykal hem de Sayın Sav, bu olayla ilgili sarf ettikleri sözlerinden utanacaklardır. Çünkü son derece komik durumla karşı karşıyayız." ifadelerini kullanıyor

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=142913

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
B7A553DDFBA9064CBD1A06E6o.gif

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
yanlız barttao nun yazdığı yazılarla hep dalga geçiliyo :D :D

ayrıca karikatür harika :D :D :D

fish

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bu ülkede ve devlet içinde o kadar absurd şeyler birarada meydana geliyor ki , ortaya birbiri ile alakasız iki görüşte atılsa ikisine de inanacak durumdayız...

önder sav dinlenmiş de olabilir nitekim bu vakaları hep duyarız...önder sav telini açık unutmuş ve o şekilde de dinlenmiş olabilir...nitekim böyle aziz nesin in kitaplarına konu olacak türden olayları da az yaşamadı bu memleket..

bence ne dalga geçilecek ne de pohpohlanacak bir konu..

tamamen traji komik absurd bir olay....hangi sav doğru olursa olsun ikisi de bu memleketin ne kadar acınacak halde olduğunu ortaya koyacak kadar trajik..

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
karikatür hakikaten süper ya :D

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Özal Para istemiş. Erdoğan K.Irak için istihbarat. :D

barttao

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nekadar zeki bi arkadaş bunu anlaya bildi

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Barttao, uzun zamandır yazdığın haber ve yorumlara çocuk kitabından alıntılar gözüyle bakıyor ve gülerek okuyorum; dolayısıyla yoruma değer bulmuyorum. Ancak merak ediyorum, her zaman çamur attığın adamları haklı çıkaran ve savunduğun fikirlerin gerçek sahiplerinin ne kadar ucuz insanlar olduklarını gösteren bu haberi neden yayınladın? Bence iki ihtimal var.

1- "Güldüren dinleme" derken AKP'ye güldüklerini zannettin galeyana geldin.
2- "Ben tarafsızım" ayağına yatıyorsun.

Bir de ciddi bir soru daha sormak istiyorum, yaşın gerçekten 28 mi?

barttao

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Barttao, uzun zamandır yazdığın haber ve yorumlara çocuk kitabından alıntılar gözüyle bakıyor ve gülerek okuyorum; dolayısıyla yoruma değer bulmuyorum. Ancak merak ediyorum, her zaman çamur attığın adamları haklı çıkaran ve savunduğun fikirlerin gerçek sahiplerinin ne kadar ucuz insanlar olduklarını gösteren bu haberi neden yayınladın? Bence iki ihtimal var.

sen nernle anlıyosun haber vakit dinlemeye verdiği cevap

verdiğim karikatür istihbarata verilen öneme deginmek para kadar degerli oldugunu

realist ve sen sabit fikirlere sablanmış din istismarcılarını savunan ve eleştiriyi hazmedemeyen bi tavır takınıyosunuz
kendinize rte yi örnek alıyosunuz

ve ayrıca ben sizle muhattab olmamaya çlşıyom çünkü kişisel tartışmaya çeviriyosunuz

lütfen haberle ilgili yorum varsa yazarsın onundışında benim ne yaptıgın kişisel fikrim sizi ilgilendirmez.

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
barttao dedi ki:
[sabit fikirlere sablanmış din istismarcılarını savunan ve eleştiriyi hazmedemeyen bi tavır takınıyosunuz
kendinize rte yi örnek alıyosunuz

Din istismarı yapan ben miyim sen misin ? Foruma taşıdığın haberlerin genelinde dini kötüleyen haberler var . Kaynak gösterdiğin haber kaynaklarının "laiklik elden gidiyor" haberlerine nasılda inanmışın..

Dertleri istediklerini yaptırabiliecek bir hükümeti başa getirmek olanlar daha 22 temmuza kadar hükümetin yalakası idiler. Şimdi neden taşlamayı tercih ediyorlar ? Bügün laiklik elden gidiyorsa 22 Temmuz öncesi neden gitmedi ?

barttao dedi ki:

Asıl sen yeni anladın. Zaten anlamadığını bildiğim için açıklama yaptım. Chp istihbaratı ile K.Irak istihbaratını karıştırmış; "Vakit'in güldüren dinlemesi" haberinin altına atacak kadar zekisin.Tebrikler.

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Elmacik dedi ki:

Sevgili elmacık bu forumda bir "Forum Geliştiricisi" olarak bir sıfatın var ve bukonumunda emek veren çalışan bir arkadaşımız olduğun izlenimi edindim forumdaki tartışmalarda bazı tavırların için eleştirilerim olacak alıntı yaptığım yazıda uyenin yorumuna "ayağına yatıyorsun" gibi kelimelerle düşünceni ifade etmissin bana göre bu tarzın yanlış senın daha konuşulabılır bir forum için davranman daha uygun olur bence saygı-sevgi

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Merhabalar tugbagaleri,

Tahmin ediyorum genellikle anlamlı yazı veya konuları veya anlamsız olsa da ucu anlamlı yerlere dokunan pasajları okuyorsun. Daha önce de bazı konularda rastlaştık. Şükür ki, kimsenin zarar verici olmayan düşünce, zevk ve isteklerinden dolayı şahsına bir hakaret veya küçümseme yapmış değilim. Bazı yerlerde bazı sözcükleri yaptıkları çağrışımlar için değil, özellikle gündelik yaşamdaki (yani sözlükteki) öncül anlamlarını vurgulamak amacıyla kullanmışlığım vardır.

Buna rağmen, burada beni bir "forum geliştiricisi" olarak değil, "sıradan bir üye" olarak yorumlamalısın. Çünkü özellikle forumun çizgisi konusunda yön verici bir birey veya yönetici hiç değilim. Bu noktada sıradan bir vatandaş olarak fikrimi söylediğimi göz önünde bulundurmalısın. Yanısıra, forumda senin çizdiğin çerçevede bir statüm olsa dahi ve ben bu statü ile yazıyor olsam dahi, söyleyeceğim fikri ne kadar üstü açık/kapalı vereceğim, yine de vatandaşlığıma bağlanmalıdır.

Görmüşsündür, ateist arkadaşlarla da gayet güzel konuşmalarımız olmuştur. Burada ise özellikle bir amaç vardır; kişiye yaptığından ötürü değil, inancından ötürü saldırmak. Her zaman söylemişimdir, ben fikrimi yandaş olduğum için değil, hak gözettiğim için söylerim. (Aksi halde AKP'yi eleştiremezdim dilim tutulurdu mazallah. :) )

Bunların ışığında orada en uygun tabir ancak "ayaklara yatmak" olabilirdi. Bunun yeterince resmi olmayaşı, bir hakaret olduğu anlamına gelmez. Zaten daha farklı tabir etmek sadece dile getirilen düşüncenin kıvırılmasıyla sonuçlanırdı. Ben seni düşünmeden konuşmayan birisi olarak gözlemliyorum; şu halde bana "bu tarzın yanlış" derken neden yanlış olduğunu ve düzelmesi için ne yaparsam uygun olacağı konularındaki fikrini söylemiş olmanı beklerdim.

[size=8pt]Not: Bu yazıyı özellikle özel mesajla yazmak yerine burayı tercih ettim; genel kanının düşünülmeden okunan ve hatta anlam/mantık şartı bile aranmayan basit kelime oyunları üzerine oluşmasından çok rahatsızlık duyuyorum; aksinden ümitli de değilim. Bundan sonraki görüş alışverileri daha özele kayacağı için özel mesajı tercih edersek eminim sen de daha uygun olduğunu düşüneceksin.[/size]

Güzel Perşembeler. :)

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
barttao dedi ki:
@barttao
Dostum ekstra cümle kurmana gerek yok ki , bizde biliyoruz reallist'in senden zeki olduğunu ...

alpkop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
vakitin dinleme sistemi doğru olsun çakma olsun farketmez.
mühim olan Hakaret eden vatandaşın netip biri olduğunun ortaya çıkmasıdır.

millet bıraktı hakaret olayını, başka mecralara çekilmeye çalışan bir konuyu tartışır hale geldi.
Peygambere hakaretmi önemli yoksa bu vatandaşın hakaret ve düşük seviyeli telefon görüşmesimi?

hay Allahım neleri tartışıyoruz yaw.

muratxxd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rezil insnların sonu işte tamda böyle bir reziliktir. her şey belgelendi ortada dinlenme falan yok...

munot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fish dedi ki:
bu ülkede ve devlet içinde o kadar absurd şeyler birarada meydana geliyor ki , ortaya birbiri ile alakasız iki görüşte atılsa ikisine de inanacak durumdayız...

önder sav dinlenmiş de olabilir nitekim bu vakaları hep duyarız...önder sav telini açık unutmuş ve o şekilde de dinlenmiş olabilir...nitekim böyle aziz nesin in kitaplarına konu olacak türden olayları da az yaşamadı bu memleket..

bence ne dalga geçilecek ne de pohpohlanacak bir konu..

tamamen traji komik absurd bir olay....hangi sav doğru olursa olsun ikisi de bu memleketin ne kadar acınacak halde olduğunu ortaya koyacak kadar trajik..

kafan hala karisiksa olaylari gormek istedigin gibi yorumluyorsun demektir. Iste memleketimizin hali. bu kadar beceriksiz ve ulkeyi germek isteyen bir muhalefet olursa VAKIT bile bir yerleri ilen guler. eger chp li isen size tavsiyem once ulkeyi seven ve becerisi olan, ama en onemlisi her olayda uste cikmak icin ulkenin kaybetmesini bile getirecek olaylara sapmayan
hata yaptiysa ozur dileyen ve gerektiginde istifa etmesini bilen adamlari goreve getirin. biliyorum bu chp icin cok zor. onlar istifa etmeyide ozur dilemeyide bilmezler onlar sadece ve sadece ölunce giderler yada bir baskasi altini oyunca. guluyorum inan guluyorum. saolasin Vakit. ama biraksaydin birkac gun daha esselerdi, hatta yildizlari bile suclasalardi. kaynagi aciklamadan once memleketi bir beladan kurtarabilirlerdi. mesela ya istifa et ve git yada sadece Turkiye degil butun dunya halinize biryerleri ilen gulecek deyip haber ucurabilirlerdi. bellimi olur. duran saatlerin gunde 2 kez dogruyu gosterdigi gibi sayin savda hayatinda ilk kez dogruyu bulabilirdi ve boylece SAV i memleketin basinda savardik(mi acaba).
saglicakal

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yorum yazan bazı arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum. Hiçbir şey anlaşılmıyor yazdıklarından. (Herkes üstüne alınmasın) Neyse zaten gerek yok.

kepcee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde bunlar memleketi yönetmeye talip oluyorlar. Allah'tan Türk halkı bunların ne gerzek olduklarını biliyorda ülkenin başına getirmiyorlar.