Vadi'ye Star Ayarı !

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'ya ayar çekildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Star TV'de yayınlanan ilk bölümünde, hükümetin açılımlarına yapılan göndermeler dikkat çekti.

AÇILIMLAR ABD PROJESİ
Vadi, önceki bölümlerinde Türkiye'nin bölgesindeki hamlelerine olumlu göndermeler yapıyordu. Ancak sezonun ilk bölümünde, Türkiye'nin özellikle dış politikada yaptığı açılımlar, 'ABD projesi' olarak lanse edilmesi kafaları karıştırdı.

ABD'NİN DERİN ADAMI FELLER
Dizi, Gladyo'nun Türkiye'deki adamı Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi'nin stratejistlerinden Aron Feller adında yeni bir karakterle izleyici karşısına çıktı. ABD'nin derin adamı Feller, Türkiye'nin parçalanması için çalışmaya başlarken, Gladyo'nun adamı medya patronu Tataroğlu'nu yeniden etkin hale getirdi. Feller'in Tataroğlu'na yeni görevini verirken söyledikleri dikkat çekti: Türkiye'ye toprakları dar geliyor� Büyütmek lazım. Büyürken daha kolay parçalanır...

VATANSEVER İSKENDER
Gladyo'ya çalıştığı ortaya çıkan derin devletin adamı İskender Büyük karakterindeki değişiklikler de dikkatlerden kaçmadı. Gladyo tarafından devlete karşı kullanıldığını anlayan İskender Büyük sonraki bölümlerde gerçek bir vatansever olacağının sinyallerini verdi. (Yenişafak)

Kaynak

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Herkes hala Vadi hayranlığına devam ediyor.
Bende bağımsız ve Dünyanın en iyi dizisine aday olarak düşündüğüm Vadi değişimini protesto eder sanmıştım.
Kimse izlemesin, yoksa hayatın gerçeklerini farklı türlü empoze edecek Kartel Doğan medyası!

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
AliA Bu Sefer Senden Hızlıyım :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bence Alakası Bile Yok Daha ilk Bölümde Böyle Kanıya Varmak Yanlış!

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kanal değişti zihniyet değişti ha...Cosmos belasını verir bunların..:D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben bu güne kadar hiç izlememiştim, geçen biraz bakayım dedim, gül gül yarıldım.O ne çatışma sahneleri öyle, ölmeleri falan komedi.Böyle bir dizinin tutmasının nedenini hala düşünüyorum.

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kanıdan ziyade var olan gerçek bu..
Kabullenmek lazım

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Benim de dikkatimden çekmedi... Zaten Star a geçtiği an bunların olacabileceğini bekleymeye başlamıştık... Daha da değişecek... Ergenekon aklanacak Hükümet yerden yere vuruluacak...

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Evet, benden de kaçmadı. Hemen farkedildi zaten. Polat'ın İhtiyarlar'ın başkanıyla konuşmasından anladım ayar çekildiğiniç

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Kanalla alakası yok bence senaryonun.Kanalın istediği seneryoyu yazacak halleri yok.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
madem dızıyı sevmıyorsunuz o halde neden acılan her konusunda dalıyorsunuz ıcerı kv sevmeyenler sozum sıze

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
ABD projesi demedik!

Yeni Şafak gazetesinin 26 Eylül tarihli nüshasında yer alan “Vadide Star rötuşu mu?” başlıklı habere konu edilen iddialar, gerçek dışıdır.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun, habere konu olan yeni sezon ilk bölümünde “Türkiye’nin dış politikadaki açılımlarının dış kaynaklı olduğu” iması kesinlikle yer almamaktadır.

Pana Film olarak, bu tür yorum ve değerlendirmeleri maksatlı bulduğumuzu kamuoyuna duyururuz.

Pana Film

Kaynak

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
tabiki cekicek doğan medyası kendisiyle oynatırmı hiç
bide üste para vericek
giren vergilerin acısını çıkarıcak elbet bi şekilde :D

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ABD projesi demedik!

Yeni Şafak gazetesinin 26 Eylül tarihli nüshasında yer alan “Vadide Star rötuşu mu?” başlıklı habere konu edilen iddialar, gerçek dışıdır.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun, habere konu olan yeni sezon ilk bölümünde “Türkiye’nin dış politikadaki açılımlarının dış kaynaklı olduğu” iması kesinlikle yer almamaktadır.

Pana Film olarak, bu tür yorum ve değerlendirmeleri maksatlı bulduğumuzu kamuoyuna duyururuz.

Pana Film

Kaynak

Modum Zaten İzledik Gördük Neyin Açıklamasıki Bu İskender Bi Ada Vatansever Oldu

Yeşilbarış

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haberi taşıdığın kaynakta yeni şafak!
diziye gelene kadar kaynaklarını sorgula sen:)

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
aslında ayar var gibi bir durum var fakat ilk bölüm beklemek lazım ilerde ne olacağı belli olmaz. bekleyip görelim.

OzkNC

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Herkes hala Vadi hayranlığına devam ediyor.
Bende bağımsız ve Dünyanın en iyi dizisine aday olarak düşündüğüm Vadi değişimini protesto eder sanmıştım.
Kimse izlemesin, yoksa hayatın gerçeklerini farklı türlü empoze edecek Kartel Doğan medyası!

tamamen katılıyorum doğan grubunun eline geçti ve rotasını değiştirdi aydın doğan hükümete saldırmak için iyi koz kazandığını sanıyor

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bi ayar olacağı düşüncesi herkeste hakim nedense...