V9 Player Altyazı Sorunu......

Antananarivo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
​​Arkadaşlar İyi günler,

yeni üyeyim, bu benim ilk mesajım ve ilk açtığım konu...eğer yanlış yere açtıysam acemiliğimden dolayı hoşgörün.....

bugün ücretsiz olan ve türkçe dil desteği olan yeni bir medya player le tanıştım. V9 player.
km,gom,bs,vlc player vs. hepsini uzun süre kullandım ama gerek görüntü kalitesi gerekse ses kalitesi ve yüksekliği açısından V9 player kadar iyisini görmedim. ayrıca torrent desteği ve netten film indirme özelliği de var.

fakat şöyle bir sorun varki altyazılarda türkçe karakter problemi var. ayarlarda bununla ilgili hiçbişey yok. forum sitelerinde aradım ama hiçbirinde bulamadım. bu playerden çok memnun kaldım kesinlikle bu problemi çözüp kullanmaya dewam etmek istiyorum.

yardımcı olursanız çok sevinirim. ayrıca bu playeri kesinlikle sizlere tavsiye ederim görüntü ve ses farkını göreceksiniz. ayarlarıda kişiselleştirdiniz mi başka hiçbir playeri kullanmazsınız.

resmi sitesi (sayfa direk türkçe açılıyor zaten): http://player.v9.com/index_tr.html

umarım yardım eden biri çıkar...

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bende çözemedim sorunu, font değişsemde hala aynı.player kaliteli oynatmada sorun yaşamadım,bi arkadaş çözebilecekse çok makbula geçer.

ferniner123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım, problem çözmek için bir screenshot yapabilir misin?

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende denemek istedim kurdum programı aynı altyazı sorunu bende de çıktı fotosunu ekliyeyim

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Geliştirici düzeltene kadar öyle kalır.

Antananarivo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mail adresinize screenhostları gönderdim. umarım en kısa zamanda çözersiniz.