Uzun aradan sonra

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Uzun aradan sonra okula gideyim dedim. Gittiğime pişman oldum sınava denk geldik. :(

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
myefsane dedi ki:
Uzun aradan sonra okula gideyim dedim. Gittiğime pişman oldum sınava denk geldik. :(
hahahaya ilk günden sınav mı yapar adam

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
hep öyle olur dostum.. okula gidersin dersler dolu olur.. gitmezsin hocada gelmez.. sanarsınki hocanın gelmesi sana bağlı diye.. :D :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
sorma bende anlamadım Moral bozuklu ile başladık yeni döneme :(

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2haftadır okula gıdıyorum olmus benımde devamsızlık 8gun yaz sıcagında ders mı ıslenır yaaa :(

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
RadoN dedi ki:
hep öyle olur dostum.. okula gidersin dersler full dolu olur.. gitmezsin hocada gelmez.. sanarsınki hocanın gelmesi sana bağlı diye.. :D :D
ya ben dil jandarmalığı yapmayı sevmem ve yeri de burası değil biliyorum ama çok rahatsız etti beni uyarmak istedim. bakın baştan söylüyorum sadece uyarmak istedim tartışma başlatmak gibi bir niyetim yok.
radon allahını seversen full dolu ne demek yaa :S
benim ingilizcem kötüdür ama az çok hepimiz biliriz. full = dolu değil midir ingilizcede? dolu dolu mu demek istedin? hiç sanmıyorum (bunun gibi çok yanlış var. mesela yine full sözcüğüyle ilgili: "depoyu fulle" veya "sınıf full boştu" dolu boştu yani)
bilmiyorum derdimi anlatabildim mi? Lütfen biraz dikkat. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim

selam ve saygılarımla

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tükçemize sahip çıkalım..tartışma konusu olacak birşey'de yok bize böyle birşeyi hatırlattıgın ıcın tesekkur ederım kendı adıma

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
RadoN dedi ki:
hep öyle olur dostum.. okula gidersin dersler full dolu olur.. gitmezsin hocada gelmez.. sanarsınki hocanın gelmesi sana bağlı diye.. :D :D
buna benzer bişey olduı bana hep oluyo
şimdi bütün kitaplarımı çantaya koymuşum öğretmen o dersi iptal ettim demez mi
bazen eksik koyduğumda öğretmen o dersi yapcaz demez mi ü
yandım derim.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
emir1907 dedi ki:
RadoN dedi ki:
ya ben dil jandarmalığı yapmayı sevmem ve yeri de burası değil biliyorum ama çok rahatsız etti beni uyarmak istedim. bakın baştan söylüyorum sadece uyarmak istedim tartışma başlatmak gibi bir niyetim yok.
radon allahını seversen full dolu ne demek yaa :S
benim ingilizcem kötüdür ama az çok hepimiz biliriz. full = dolu değil midir ingilizcede? dolu dolu mu demek istedin? hiç sanmıyorum (bunun gibi çok yanlış var. mesela yine full sözcüğüyle ilgili: "depoyu fulle" veya "sınıf full boştu" dolu boştu yani)
bilmiyorum derdimi anlatabildim mi? Lütfen biraz dikkat. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim

selam ve saygılarımla
güzel kerdeşim..! bu uyarılar özelden yapılır.. forum adabı vardır bilirmisin ?.. bak burda kimin ne yazması beni ilgilendirmez.. eğer seni böyle " Allahını seversen " şeklinde haykırarak yakarman varsa dediğim gibi özelden yapılır.. şimdi söz konusu kelimeye gelince misal veriyorum ; dersler genelde dolu olur ama olurya bazen hoca anlık bi yere gitmiştir.. veya dolu biraz ucundan kırpar.. Full doluda yani dalununda dolusu yoğun geçen bir okul günü anlamına gelir.. hep bunlar msnden alıştı bana.. :D ama neyse :S
geliba sen türkçe öğretmenliği adayısın.. veya kedini türkçe konuşan milletide eğitmeye çalışan biri olarak
görüyosn.. bak yanlış anlama bu hatamı uyardığın için birşey demiyorum.. sadece böyle yapıp sanki millete ben türkçe iyi bilirim havası estiriyosun..
neyse arkadaşım uyardığın için teşekkürler düzelticem.. güzel günler dilerim.. saygılarımla..

dnzz dedi ki:
tükçemize sahip çıkalım..tartışma konusu olacak birşey'de yok bize böyle birşeyi hatırlattıgın ıcın tesekkur ederım kendı adıma
niye tartışma olsun ki.. gayet doğal bi hatamı uyardı.. ama farklı yönden.. ;)

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
çok yanlış anlaşılmışım. neyse hatanı düzeltmen bana yeter. ayrıca uyarın için teşekkürler bundan sonra bu tür uyarıları özelden yaparım.