myefsane
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
Uzun aradan sonra okula gideyim dedim. Gittiğime pişman oldum sınava denk geldik. 

hahahaya ilk günden sınav mı yapar adammyefsane dedi ki:Uzun aradan sonra okula gideyim dedim. Gittiğime pişman oldum sınava denk geldik.![]()
ya ben dil jandarmalığı yapmayı sevmem ve yeri de burası değil biliyorum ama çok rahatsız etti beni uyarmak istedim. bakın baştan söylüyorum sadece uyarmak istedim tartışma başlatmak gibi bir niyetim yok.RadoN dedi ki:hep öyle olur dostum.. okula gidersin dersler full dolu olur.. gitmezsin hocada gelmez.. sanarsınki hocanın gelmesi sana bağlı diye..![]()
![]()
buna benzer bişey olduı bana hep oluyoRadoN dedi ki:hep öyle olur dostum.. okula gidersin dersler full dolu olur.. gitmezsin hocada gelmez.. sanarsınki hocanın gelmesi sana bağlı diye..![]()
![]()
güzel kerdeşim..! bu uyarılar özelden yapılır.. forum adabı vardır bilirmisin ?.. bak burda kimin ne yazması beni ilgilendirmez.. eğer seni böyle " Allahını seversen " şeklinde haykırarak yakarman varsa dediğim gibi özelden yapılır.. şimdi söz konusu kelimeye gelince misal veriyorum ; dersler genelde dolu olur ama olurya bazen hoca anlık bi yere gitmiştir.. veya dolu biraz ucundan kırpar.. Full doluda yani dalununda dolusu yoğun geçen bir okul günü anlamına gelir.. hep bunlar msnden alıştı bana..emir1907 dedi ki:ya ben dil jandarmalığı yapmayı sevmem ve yeri de burası değil biliyorum ama çok rahatsız etti beni uyarmak istedim. bakın baştan söylüyorum sadece uyarmak istedim tartışma başlatmak gibi bir niyetim yok.RadoN dedi ki:hep öyle olur dostum.. okula gidersin dersler full dolu olur.. gitmezsin hocada gelmez.. sanarsınki hocanın gelmesi sana bağlı diye..![]()
![]()
radon allahını seversen full dolu ne demek yaa :S
benim ingilizcem kötüdür ama az çok hepimiz biliriz. full = dolu değil midir ingilizcede? dolu dolu mu demek istedin? hiç sanmıyorum (bunun gibi çok yanlış var. mesela yine full sözcüğüyle ilgili: "depoyu fulle" veya "sınıf full boştu" dolu boştu yani)
bilmiyorum derdimi anlatabildim mi? Lütfen biraz dikkat. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim
selam ve saygılarımla
niye tartışma olsun ki.. gayet doğal bi hatamı uyardı.. ama farklı yönden..dnzz dedi ki:tükçemize sahip çıkalım..tartışma konusu olacak birşey'de yok bize böyle birşeyi hatırlattıgın ıcın tesekkur ederım kendı adıma