üzülecek hiç bir şey yok iken çok üzgün hissediyorum

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Sabahtan beri üstümde bir yorgunluk,bıkkınlık ve sanki bir yakınımı kaybetmişçesine üzgünlük var.Ama işin garip yanı bunlarla bağlantılı hiç bir şey yaşamadım.Hiç böyle bir şey yaşamamıştım çok garip hissediyorum.İçimden hiç gülmek gelmiyor.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Garip bir durum. Komik video izleyin, başka bir tavsiye bulamadım.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Heh bana hep oluyor.Hiçbir dert yok ama kafam dert makinesi sanki...Keşke düşünceleri susturacak bir şey olsa.Uzun süredir evde misiniz? Hareketsiz ve tembel bir yaşam tarzının sonucu...Ben kaynağını öyle buldum.Yani fazla boş kalmak.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Bende de aynı durum vardı. 1 ay sonra doktora gittim. 3-4 aylık bir ilaç tedavisiyle sorunum çözüldü. Umarım bir daha olmaz.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Heh bana hep oluyor.Hiçbir dert yok ama kafam dert makinesi sanki...Keşke düşünceleri susturacak bir şey olsa.Uzun süredir evde misiniz? Hareketsiz ve tembel bir yaşam tarzının sonucu...Ben kaynağını öyle buldum.Yani fazla boş kalmak.
genelde tüm günü evde geçirmem akşam yemekten sonra dışarı çıkıp etrafı seyrederim.sabahta ara sıra yürüyüşe çıkarım.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Bir çok sebepten olabilir. Doktor hafif depresyon geçirdiğimi ve yaygın anksiyete bozukluğum olduğunu söyledi.
Zaten virüs döneminden sonra oldu. Bence de evde kalmaktan.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Bende de aynı durum vardı. 1 ay sonra doktora gittim. 3-4 aylık bir ilaç tedavisiyle sorunum çözüldü. Umarım bir daha olmaz.
umarım hocam.çok kötü bir şey sahiden.sabahtan beri çok neşesizim.normalde kolaylıkla kahkaha atabilirdim ama bu gün en fazla gülümseyebildim.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Sabahtan beri üstümde bir yorgunluk,bıkkınlık ve sanki bir yakınımı kaybetmişçesine üzgünlük var.Ama işin garip yanı bunlarla bağlantılı hiç bir şey yaşamadım.Hiç böyle bir şey yaşamamıştım çok garip hissediyorum.İçimden hiç gülmek gelmiyor.
virüs sorunundan baya kişide oldu bu virüs var diye bu kadar sıkmayın kendinizi

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
aynı sorun sokağa çıkma yasaklarıdan sonrada olmuştu bende

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
genelde tüm günü evde geçirmem akşam yemekten sonra dışarı çıkıp etrafı seyrederim.sabahta ara sıra yürüyüşe çıkarım.
Hareketsiz sayılırsınız genede.Bir uğraşınız var mı evde? Yoksa ye iç yat oyun oyna tarzı bir yaşamsa ara ara olur.Ha birde hava durumu çok etkiliyor beni.Sizi de etkilemiş olabilir.Uzun süreli oluyorsa zaten depresyona gidiyor da...

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
virüs sorunundan baya kişide oldu bu virüs var diye bu kadar sıkmayın kendinizi
virüsü o kadarda takmıyorum.maske takıp temizliğe dikkat ediyorum bu kadar yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hareketsiz sayılırsınız genede.Bir uğraşınız var mı evde? Yoksa ye iç yat oyun oyna tarzı bir yaşamsa ara ara olur.Ha birde hava durumu çok etkiliyor beni.Sizi de etkilemiş olabilir.Uzun süreli oluyorsa zaten depresyona gidiyor da...
evde dizi izlerim.arada ufak tefek yemekler yaparım.arkadaşlarla sohbet ederim.

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
446
aynısı bana ödev yapmadığımda oluyordu ÖDEVİNİ YAP