Üzgün olduğunuz anılar veya durumlar;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pain_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pain_

Doçent
Reaksiyon puanı
654
İlk ben başlayayım yakın zamanda rtx 3090 almayı düşünüyorum ama hiç re-stock olmuyor:/

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Forumdan ayrılacaklarını konuya yazanlara gönderme amaçlı bir yazı yazarım ama yetkililer ciddiye alıp hesabımı kapatmalarını onaylarsam kapatacağını söylerler :/

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Doların yükselmesi ve bilgisayar parçalarının fiyatları artması.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Beni çok seven yanımda olacağını düşündüğüm çok kişi var sanıyordum ne zaman ki evlenecem dedim o zaman işte ailem harici aslında kimsemin olmadığını öğrendim çünkü bırakın ufak ufak destek olmayı resmen beni vazgeçirmeye bile çalıştılar bahane ise çok komik kız güzel değilmiş ben safmışım kızdan anlamıyormuşum pişman olacakmışım.Böyle bir durum insanı sadece kahretmekle kalmıyor sadece üzmekle kalmıyor hayattan komple soğumanı da sağlıyor aynı zamanda.İşte geldik işin en acı durumuna bütün bunlara rağmen kendini salma lüksün yok tek başına olduğun için de oturup üzülemiyorsun öyle keyfince çünkü daha güçlü olmak zorundasın kendin için kendi hayatın için sevdiğine teselli olmak için..

Son düzenleme:

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Mert Şefik, Evet o konuda çok haklısın. Böyle gereksiz konular ile forumda konu kirliliği oluyor sadece.
Bir de bazıları sanki çok önemliymiş gibi geldim ve gittim diye konular açıyorlar.

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Özdebir açıklanmıştır ):