Uzaylılar Pek Dost Olmayabilir

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Olsaydı illaki bi kanıt olurdu. Demek ki Kur'an-ı Kerimde geçen varlıklar gözle görülmeyenler yani arkadaşların dediği varlıklar. Düz mantıkla çözebilirsiniz bazı şeyleri. Bazı şeyleri dini açıdan düşündükce işin içinden çıkamazsınız, şeytan her düşünmede araya fitne fesat sokar. Safları sık tutalım. :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Uzaylılar gerçekten varsa, belirtilen düşünce son derece akla yatkın. Ancak yine aynı soruda kilitleniyoruz: Uzaylıların var olup olmadığı. Bu sorunun cevabı kesin olarak bilinmeden sarf edilen bütün cümleler, ortaya atılan teorilerin hepsi havada kalacak.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Neden Uzaylıları canavar olarak nitelendiriyor. Böyle bir varlığına inanmıyorum ama Hep kafalarda şu soru gelipte dünyayı yakıp yıkıcaklar. Acaba insanlığın aç bencil durumunu onlaramı yansıtıyoruz belki hoş görülü iyidirler neden herkes onları katil olarak algılıyor daha görmeden tanımadan böyle bir varlık ortada bile yokken. Merak etmeyin uzaylılar gelsede insan oğlu onlarıda katleder ve soylarını kurutur.

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
valla amerikalılar düşünsün,sıkıntı etsin.dünyanın kaynaklarını onlar yönetiyor ,çoğunuda onlar tüketiyor.bizim için hava hoş,alışmışın vazgeçmesi zordur:)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Hawking boş adam değil dınlemek lazım

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Doğru olmaması için bir neden yok bence.

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu Dünyada sömürgeci Uzaylı kolonisi zaten var Amerika kıtasında üslenmişler 300 küsür yıldır :D

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bu dünya kime kalmış onları kalacak beaa :D Atmosfer girişine kefenin cebi yok uzaylı gardaş yazılsın... :D :D

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gelseler iki ihtimal var.
1. ya bizi oldurecekler
2. yada bizi oldurmeyecekler

dolayisiyla geldiklerinde hayatta kalma sansimiz %50 yani yari yariya, ben simdi anlamiyorum bazi geri zekalilar durmadan uzayin derinliklerine sinyal yolluyorlar belki vardirlar gelirler diye. benim dusundugumu onlar dusunmuyorlarmi. herkesin hayatini %50 riske sokuyorlar.

halbuku ben tek bir dunya devletinden yanayim. ayni battle star galactica daki gibi, boyle insan oglu daha cabuk gelisir. daha bir uzay gemisi yapip bir yerden bir yere isinlayamadik. bunlari yapalim Ondan sonra ortada uzayli arayalim , buldugumuzda bir sey olursa kacmasi kolay olur :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu UFO'lar neden ya ABD'de ya da İngiltere'de görülüyor? Bizimkiler de göz değil mi? :)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ben uzaylıların bir gün kalkıp bizim dünyamızı, kendi varlıklarının devamı için,işgal edeceklerini sanmıyorum.Aslında biraz mantıklı düşündüğümüzde birilerinin kendi varlığı yada bencilliği doğrultusunda başka bir gezegeni işgal etme ihtimali var.Ancak bunu yapacak olanlar uzaylılar değilde biz insanlar dersek belki daha mantıklı olur:)

Hawking gerçektende zeki bir insan, ama neylersin en zeki insanların bazen böyle saçmaldığına şahit olabiliyor insan.Uzayın derinliklerinden "hayatın" geldiğine inanan bilim adamların saçma ve gülüç iddialarına karşın, uzaylılar tarafından bir gün yok edilme teorisi en azından daha tutarlı! durmakta.

Uzayın derinliklerinde hayatın var olup olmadığını bilemeyiz. Büyük bir evrende sadece dünya da yaşamın var olması saçma geliyor insanlara.

Hawking bilgisi ve düşünceleri doğrultusunda böyle bir şey demiş. Ki böyle bir şeyin olabilme ihtimali de var.

Sen neye dayanarak, uzayın derinliklerinde yaşamın olmağını söylüyorsun. Kurana dayanarak mı?

---------- saat 18:10 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:07 eklenmişti ----------

Bu UFO'lar neden ya ABD'de ya da İngiltere'de görülüyor? Bizimkiler de göz değil mi? :)

Türkiye'de de görülüyor. Araştır istersen.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Uzaylılarda kendi gezegenlerine gittiğinde kendi çektikleri görüntüleri gösteriyorlardır. Uzaylı bulduk diye:)
Belkide her tarafa kamera koyup evlerindeki televizyondan bizi izliyorlardır. haftanın birincisini kaçırıp uzay seyahati ısmarlıyorlardır. bizi kaçırdılar diyenler de onlardır.:ohmy:

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Neden Uzaylıları canavar olarak nitelendiriyor. Böyle bir varlığına inanmıyorum ama Hep kafalarda şu soru gelipte dünyayı yakıp yıkıcaklar. Acaba insanlığın aç bencil durumunu onlaramı yansıtıyoruz belki hoş görülü iyidirler neden herkes onları katil olarak algılıyor daha görmeden tanımadan böyle bir varlık ortada bile yokken. Merak etmeyin uzaylılar gelsede insan oğlu onlarıda katleder ve soylarını kurutur.

Aynen katılıyorum sana ben başka varlık olduğuna inanmıyorum ayrıca arkadaşın dediği gibi varsa bile onlarda insanoglu gibi gaddar zalim olmayabilir en azından şundan eminimki çok sabırlılarmış şimdiye kadar Hawking in dediklerini yapmadılar

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Uzayın derinliklerinde hayatın var olup olmadığını bilemeyiz. Büyük bir evrende sadece dünya da yaşamın var olması saçma geliyor insanlara.

Hawking bilgisi ve düşünceleri doğrultusunda böyle bir şey demiş. Ki böyle bir şeyin olabilme ihtimali de var.

Sen neye dayanarak, uzayın derinliklerinde yaşamın olmağını söylüyorsun. Kurana dayanarak mı?

Ben yazımda "uzayın derinliklerinde yaşamın olmadığını" söylemedim. Yazıda "uzayın derinliklerinde 'hayatın' geldiğe" inanan bilim adamlarının varlığına gönderme yaptım. Bilindiği gibi "yaşam nasıl başladı?" sorusuna verilen cevapların içinde "yaşam dünyaya çarpan bir göktaşıyla dış uzaydan geldi ve sonra da gelişti" diyenlerde vardır.

Uzayda hayat var mı-yok mu? konusunda ben “teolojik agnostisizm'” tavır takınmanın doğruluğuna inanıyorum.Epistemolojik bir kaynak gelmediği sürecede bu böyle olacaktır.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Uzaylilarin olduguna bende inaniyorum. din yonunden bakildiginda bunun sinyalleri bircok hadisle verilmistir. 18 bin alem. ve baska varliklardan hep soz edilir. Hz. Zulkarneyn in hikayesinde hapis ettigi sahislar dunya disindan olabilir ve bir gun intikam almak icin geri gelirler. Hz. Zulkarneyn de dunya disi olabilir kim bilir.
ama bundan onceki cevap de dedigim gibi. geldiklerinde iki sey olacak, ya yasamaya devam, ya herkes olacak. yani geldiklerinde yasama sansimiz %50

Event

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kıyamet günü gelip çattığında kimse konuşacak bir şey bulamayacak. İnsanoğlu en güçlü özelliği olan düşünceyi son haddine kadar kullanacaklar. Günümüzde tamamen yok oluşa inananların, kaçmaya veyahut sonsuz refaha ulaşmaya çalışma planları yüzünden yaşadığımız dünya, yaşanmaz hale gelecek ve en sonunda yine insan yaptıklarından sorumlu tutulan aciz varlık olacaktır.

Günümüzde kendinden başkasını görmeyen insan ise o gün yine kendinden başkasını görmeyecektir...

Siz siz olun sonsuz refahı bu dünya üzerinde geliştirdiğiniz söz konusu durumlarda aramayınız!

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Uzaylı ne gezer la bazarda!!!?

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Türkler için farketmez... Her yanımız düşman :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bizden iyi uzaylımı var piyasada:D Bizler sanki dış kapının mandalıyız :)
Güneş sisteminin en güzel gezegeninde hayatımızı sürdüyor olmamız koca evrendeki komşularımızı eğer gerçekten var iseler rahatsız ediyor olabilir.Ama mantık, koca evrende sadece insanlar var olamaz elbette başka canlılar var olabilir diyor.Bilimin net bir cevabı yok..Eldeki dini kaynaklar varlıklarına işaret etmiyor...
Gerçi uzaylılar çoktan abd çin ve rusyanın gizli örgütleriyle anlaşma yapıp dünyayı parsellemişlerdir:DBizede bilmemne galaksisinin bilmemne güneş sisteminde zart elementini madenden çıkarmak için köle olmak kalıyor :D
Hawking sever böyle maceraları, aklına geldikçede döktürür :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Türkiye'de de görülüyor. Araştır istersen.

Bizdekiler hep Arif. Cem Yılmaz'ın filmlerini seyrettiysen demek istediğimi anlamışsındır.

Sadece ABD ve İngiltere'de gördük diyenler var demiyorum. Büyük çoğunluk oralardan çıkıyor. Uzaydan bakınca onlara cezbedici mi geliyor yoksa iş duygusal mı?