Uzaylı görürseniz kaçın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan o_asy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

o_asy

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ünlü İngiliz fizikçi Stephen Hawking, uzay ve uzaylılara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu

DÜNYACA ünlü İngiliz fizikçi Stephen Hawking (66), NASA'nın kuruluşunun 50'nci yılında uzay ve uzaylılara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu: "1492 öncesinde keşifler para israfı sayılıyordu. Amerika'nın keşfi dünyayı değiştirdi. Bu keşif olmasaydı McDonald's da olmazdı. 30 yıl içinde Ay'a üs yapılacak. 200 yıl sonra gezegenler arası yolculuğa başlanacak. Uzayda yalnız değiliz. Ama ilkel yaşama rastlama ihtimalimiz daha kuvvetli. Uzaylılar bizim gibi DNA'ya da sahip olmayabilirler. Dikkatli olun. Uzaylılarla karşılaştığınızda kaçın. Çünkü hastalık kapabilirsiniz."

Vatan

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
aman diyim dikkatli olun (: :P

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence daha karmaşık şeyler söylemiştirde bu bayaa bir basitleştirilmiş halidir :) Tam metin varsa biri link verebilir mi lütfen.

dnzz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sıyah gıyen adamlar :) bu fılme ınanıyorum ben :)

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
kaçın diyince ben de sandım ki ışın silahlarıyla bizi küle çevircekler :P

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
dnzz dedi ki:
sıyah gıyen adamlar :) bu fılme ınanıyorum ben :)

Vala bizim hoca var.Siyah Giyen Adamlar'daki gibi aynı.Uzaylı olarak görüyorum ben onu.Bi ara yakın takipe alıcam.Nasıl bir günlük hayatı var diye.Açığını bi yakalım butun okula yayarrım.Hayatını karartırrım o ufonun :D :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
uzayda yalnız değiliz ama ilkel yaşam formuymuş adam ilkel ama gezegenler arası seyahat yapabilcek yeterlilikte bir gemiyi ortalama bir kamyon büyüklüğünde yapıyor ve bununla gelip gidiyor nasıl ilkel ???? sen bugün ahng yakıt türüyle ne kadar emsafe gidebiliyorsun ?? ilkel olduğu tek yanı var bunlardan birkaçı alkol almışlar bir gece amerikada bir vadiye düşmüşler polisten kaçarken zuzay topisi deniyor onların dilinde hani ilkeller ya kelimeleri yutuyorlar daha öğrenememişler

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Tacizlerin intikamını alacaklar şüpesiz...

aliça

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yetiş dünyayı kurtaran adam kara murat :D

MtHan

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Artık oda geçti şimdiki; Dünyayı Kurtaran Adamın Torunun Oğlu var o gelsin :D

GOTHiC

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla evrende yalnız olmadığımızı biliyorum atmosfere sahip bi gezegen daha var bence ama imkanlar olmadığı için belli biyerden sonra gidilemiyo.. Haklı bence.. ama misal diyelim ki bulduk aynı dünyaya benzeyen atmosferi olan bi gezegen var işte onlara yaklaşmayın :):) onlar uzaylı zuahaha :D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kösele ayakkabının topuguyla vurcan kafasına :D zayıf noktaları :D