Uzay ile İlgili Bilinmeyen İlginç Bilgiler!

orçotüsi5

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;Q4-NCREhvJU]http://www.youtube.com/watch?v=Q4-NCREhvJU[/video]

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
videoyu hazırlayan çok değerli bilim insanı 2 dakika 30 saniyesini ayırıp yaptığı videoyu izleseydi de mavi renkli yazının okunamadığını görseydi.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
video güzel de sadece fotoğraflara bakabildik, yazı okunmuyor.

orçotüsi5

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;Q4-NCREhvJU]https://www.youtube.com/watch?v=Q4-NCREhvJU[/video]

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
eğer bilinen bilgiler olsaydı o bilginin bir değeri kalmazdı

misal:

dünya`nın uydusu ay`dır

dünya güneş etrafında döner

dünya`nın komşusu mars gezegenidir

gibi.....

Peki bir bilgi bilinmiyorsa o nasıl bir bilgi olabilir ki ? :)

orçotüsi5

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki bir bilgi bilinmiyorsa o nasıl bir bilgi olabilir ki ? :)

bilgi bilinmiyorsa bilgi olmaktan çıkar diye bir kural yoktur :)

ayrıca başlıkta; 7 milyar insanda bilmiyor diye bir iddia yok :)

ayrıca ve ayrıca burada bilinmeyen bilgiden; toplumun bilmediği bilgi kast ediliyor

bir bilgi öğrenilmemişse bilinmeyen bilgidir öğrenilmişse bilinen bir bilgidir

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
bilgi bilinmiyorsa bilgi olmaktan çıkar diye bir kural yoktur :)

ayrıca başlıkta; 7 milyar insanda bilmiyor diye bir iddia yok :)

ayrıca ve ayrıca burada bilinmeyen bilgiden; toplumun bilmediği bilgi kast ediliyor

bir bilgi öğrenilmemişse bilinmeyen bilgidir öğrenilmişse bilinen bir bilgidir

Bir şeyi herkes bilmiyorsa o nasıl bilgi olsun ve ya bilgi olduğu bilinsin

◀bir kaç kişinin bildiği ve ya bir kaç kişinin bilmediği▶ = Bilgi
Ben bu fikirdeyim heralde söylediklerimiz dolaylı olsa da aynı kapıya çıkıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Buradan soruyorum ölçtün mu saydın mı ? Bolca sıfır var yaw

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30

Evet arkadaş gitmiş ölçümüş saymış ve SENİN için video hazırlamış ve ya paylaşmış !
Bu arada ben de sana soruyorum " Buradan soruyorum " ne demektir arkadaş başka nereden soracaktın :D

orçotüsi5

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu videoda verilen bilgiler bilim adamlarının araştırmaları ve ölçümleri sonucudur ve açıkladıkları araştırma sonuçlarının size aktarımıdır

Bir şeyi herkes bilmiyorsa o nasıl bilgi olsun ve ya bilgi olduğu bilinsin

◀bir kaç kişinin bildiği ve ya bir kaç kişinin bilmediği▶ = Bilgi
Ben bu fikirdeyim heralde söylediklerimiz dolaylı olsa da aynı kapıya çıkıyor :)
yazdığınız bilginin tanımı değil ve bilgi olma durumu toplumda kişilerin bilmesi durumuna göre belirlenmez

orçotüsi5

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şikayetler üzerine video düzeltilmiştir:

http://forum.shiftdelete.net/resim-...ay-ile-ilgili-bilinmeyen-ilginc-bilgiler.html

modelatör arkadaş bu konuyu kapatabilir
ben modelatör arkadaştan geçersiz olan eski konuyu kapatmasını rica etmiştim, çünkü kendim düzeltilmiş video ile yeni bir konu açmıştım, ancak modelatör arkadaş kendisinden rica ettiğimin tam tersini yapıp düzeltilmiş videolu düzgün konuyu kapatıp, bozuk video olduğundan geçersiz olan konuya dokunmadan düzeltilmiş videoyu silinmesi gereken videolu bu konunun altında bir yere tıkıştırmış :)

konuya girenler bozuk olan videoyu ve hemen altındaki şikayeti görüyorlar düzeltilmiş videoyu nasıl görsünler?

tamam konuyu kapatmayın; düzeltilmiş videoyu ilk mesaja yerleştirin lütfen, benim yetkim olmadığından yapamıyorum biliyorsunuz; açılan konuyu 15 dakika sonra düzeltmek üyeler için imkansız oluyor.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
ben modelatör arkadaştan geçersiz olan eski konuyu kapatmasını rica etmiştim, çünkü kendim düzeltilmiş video ile yeni bir konu açmıştım, ancak modelatör arkadaş kendisinden rica ettiğimin tam tersini yapıp düzeltilmiş videolu düzgün konuyu kapatıp, bozuk video olduğundan geçersiz olan konuya dokunmadan düzeltilmiş videoyu silinmesi gereken videolu bu konunun altında bir yere tıkıştırmış :)

konuya girenler bozuk olan videoyu ve hemen altındaki şikayeti görüyorlar düzeltilmiş videoyu nasıl görsünler?

tamam konuyu kapatmayın; düzeltilmiş videoyu ilk mesaja yerleştirin lütfen, benim yetkim olmadığından yapamıyorum biliyorsunuz; açılan konuyu 15 dakika sonra düzeltmek üyeler için imkansız oluyor.

eheh..

İki konuyu ben birleştirmiştim bugün , mükerrer açılmış diye. İki videoyu da ilk mesaja ekledim. İyi seyirler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:yes::mellow:fazlasıyla saçma anladık bilgiler güzelde alt yazıdaki 0 ları biraz fazla koymuşlar atıyolar :p