eğer bilinen bilgiler olsaydı o bilginin bir değeri kalmazdıBilinmeyen bilgiler![]()
eğer bilinen bilgiler olsaydı o bilginin bir değeri kalmazdı
misal:
dünya`nın uydusu ay`dır
dünya güneş etrafında döner
dünya`nın komşusu mars gezegenidir
gibi.....
Peki bir bilgi bilinmiyorsa o nasıl bir bilgi olabilir ki ?![]()
bilgi bilinmiyorsa bilgi olmaktan çıkar diye bir kural yoktur
ayrıca başlıkta; 7 milyar insanda bilmiyor diye bir iddia yok
ayrıca ve ayrıca burada bilinmeyen bilgiden; toplumun bilmediği bilgi kast ediliyor
bir bilgi öğrenilmemişse bilinmeyen bilgidir öğrenilmişse bilinen bir bilgidir
Buradan soruyorum ölçtün mu saydın mı ? Bolca sıfır var yaw
bu videoda verilen bilgiler bilim adamlarının araştırmaları ve ölçümleri sonucudur ve açıkladıkları araştırma sonuçlarının size aktarımıdırBuradan soruyorum ölçtün mu saydın mı ? Bolca sıfır var yaw
yazdığınız bilginin tanımı değil ve bilgi olma durumu toplumda kişilerin bilmesi durumuna göre belirlenmezBir şeyi herkes bilmiyorsa o nasıl bilgi olsun ve ya bilgi olduğu bilinsin
◀bir kaç kişinin bildiği ve ya bir kaç kişinin bilmediği▶ = Bilgi
Ben bu fikirdeyim heralde söylediklerimiz dolaylı olsa da aynı kapıya çıkıyor![]()
ben modelatör arkadaştan geçersiz olan eski konuyu kapatmasını rica etmiştim, çünkü kendim düzeltilmiş video ile yeni bir konu açmıştım, ancak modelatör arkadaş kendisinden rica ettiğimin tam tersini yapıp düzeltilmiş videolu düzgün konuyu kapatıp, bozuk video olduğundan geçersiz olan konuya dokunmadan düzeltilmiş videoyu silinmesi gereken videolu bu konunun altında bir yere tıkıştırmışŞikayetler üzerine video düzeltilmiştir:
http://forum.shiftdelete.net/resim-...ay-ile-ilgili-bilinmeyen-ilginc-bilgiler.html
modelatör arkadaş bu konuyu kapatabilir
ben modelatör arkadaştan geçersiz olan eski konuyu kapatmasını rica etmiştim, çünkü kendim düzeltilmiş video ile yeni bir konu açmıştım, ancak modelatör arkadaş kendisinden rica ettiğimin tam tersini yapıp düzeltilmiş videolu düzgün konuyu kapatıp, bozuk video olduğundan geçersiz olan konuya dokunmadan düzeltilmiş videoyu silinmesi gereken videolu bu konunun altında bir yere tıkıştırmış
konuya girenler bozuk olan videoyu ve hemen altındaki şikayeti görüyorlar düzeltilmiş videoyu nasıl görsünler?
tamam konuyu kapatmayın; düzeltilmiş videoyu ilk mesaja yerleştirin lütfen, benim yetkim olmadığından yapamıyorum biliyorsunuz; açılan konuyu 15 dakika sonra düzeltmek üyeler için imkansız oluyor.
Çok teşekkür ederimeheh..
İki konuyu ben birleştirmiştim bugün , mükerrer açılmış diye. İki videoyu da ilk mesaja ekledim. İyi seyirler![]()