Uzaktan Sevmeyi Hic Sevmiyordum Aslinda

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Sen baharin yagmurlarla getirdigi özlemdin icimdeki, sen cig tanesi kadar saf ve ne oldugunu asla anlayamadigim yanimdin benim, ve sen denize düsüpte islanmaktan korkutan bir savastin yüregimde...

Özlemini her gece koynumda hissettigim ve seni hicbir zaman sevmekten vazgecmedigim icin özeldin, soran gözlerle yüzüme baktigimda yada her kavga edisimizde firtinalar kopardi yüregimde, sen hic bilmezdin... Benim sususum senin kacisini desteklerdi belki de.. Belkide gercekten öyle.. Söyleyemedigim sözlerle doldu kalbim inan bana ve sen her seferinde gün batisini hatirlattin bana, onun kadar güzel ve huzur vericiydin birtanesi... Aslinda hep onun kadar uzaktin bana, ama ben hep yakinimda hissettim seni, uzaninca elim eline degecek kadar yakindin bana biricik tanem..

Uzaktan sevmeyi hic sevmiyordum aslinda, ama uzaktan sevmek zorundaydim.. Kimse bilmemeli seni sevdigimi yoksa kopup giderdin benden, arkadas bile kalmazdin bilirim.. Bir sevgilin vardi baskalari konusurken duymustum, daha sonra sen anlatmistin sevgilini bana.. Hic görmedigim birinden nefret ettim onu sevdigin icin..Ve sonra dayanamaz oldu gönl´üm bu agirliga , seni gördükce acimaya ve kanamaya basladi.. Ve aslinda tükenis baslamisti benim icin, ömr?mün baharinda..

Cokta tatliydin o gülen koskoca kömür karasi gözlerinle, hani sen zayiflamistin, gözlerin nasilda güzel ortaya cikmisti.. Hep rüyamda gör?yordum seni, kumsalda dolasip ay isiginda dans ettigimizi gördüm, ve sabahlara degin süren sevismelerimizi gör?yordum.. Ama her gercege dönüsümde hayaller biraz daha uzaklasmaya basladi benden. Artik biliyordum seni benden ayiracak hicbirsey kalmamisti.. Yüregimden seni söküp alacak hicbir güc kalmamisti..

Bir sonbahardi hatirliyorum, sararmisti agaclarda yapraklar, ve cadde telasli insanlarla doluydu bebegim , ve ben ilk kez hatirliyordum yasamanin ne demek oldugunu , kuslarin öttügünü farkettim, ve denizin mavi oldugunu, ve dünyanin senin etrafinda dönmedigini.. Hala seni seviyorum hala seni her gör?sümde yüregim kanatlanip ucacakmis gibi hissediyorum.. Ama artik biliyorum ASK tek kisilikte yasanabiliyormus. Ve zaten bunu anladigim günden beri dahada bir yakinsin bana.. Belkide bekledigin buydu, benim kendime güvenmemi bekliyordun..

Simdi herseyi farkederek yasiyorum, ve herseyin tadini yasiyorum, su anin , su yaziyi yazdigim anin bile tadini cikartiyorum askim..
Ama hala bir yanim eksik biliyorsun.. Hicbirsey eksik kalamaz ve kalmamali bunuda biliyorsun..

ELMANIN BILE IKI YARISI VARDIR , BENIM EKSIK TARAFIM SENSIN
...

alıntıdır:excl:​

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
yüreğine vede aalıntına sağlık çok hoş...

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
:)
saol canım senin de yüreğine sağlık