Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar uygulamaların tamamını hafıza kartına taşımak istiyorum. Bunun için root gerekiyormuş. Cihazım resimdeki yazılıma sahip uygun root dosyasını ve odin versiyonunu paylasabilecek bir arkadaşımız var mı ?
Samsunglarda sayaç var. Root yaptıp custom rom yüklediğinde tek tek artıyor. Unroot yapıp orjinal yükleyip garantiye yolladığında bu sayede anlıyolar. Tabiki o sayaçıda sıfırlamanın yolu var.
Knox sayacı yeni bir olay diye öğrendim daha doğrusu söyleyen arkadaşlar öyle söyledi knox sayaci sıfırlama suan için imkansız dediler, Bu konu hakkında bilginiz var mı?
Karışıklık olmasın;
4.3 ten önceki sürümlerde binary counter denilen bir sayaç var. Bu sayaç rootladığında yahut orjinal olmayan bir yazılım yüklediğinde bir bir artıyordu.
4.3 ile beraber knox diye bir şey geldi. Yalnız bu sayaç değil bir bir artmıyor. Ya 0x0 ya da 0x1 oluyor. 0x0 ise sorun yok 0x1 ise oynanmış demek.
Note 3 için sıfırlama var görmüştüm ama s4 için var mı bilmiyorum bakmak lazım.