Uygun klavye arıyorum

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Herkese merhaba.uygun fiyatlı mekanik klavye arıyorum bütçem 280 lira falan belki de yoktur bu fiyata mekanik klavye. Mekanik yoksa eğer daha düşük fiyatlı ışıklı mışıklı bir klavyeye de tamamım.

Zalkren

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Saber. Hemen bitiyor ama bulabilirsen çok güzel ışıklı misikli hemide mekanik

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
837
Mekanik değil fakat G213 öneririm. Geçen yaz 300TL'ye çanta hediyesiyle birlikte almıştım. Tuşların hissiyatı, sesi ve RGB'leri sabahları fazla belli olmasada akşam olduğunda çok iyi oluyor. İleride bir sorun yaşarsanız Logitech zaten satış sonrası destekte Türkiye'de en iyi markalardan olduğu için sizi mağdur etmezler.

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Rampage klavyeler için kalitesiz vs gibi şeyler duyuyorum siz kullandınız mı acaba bunu

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Gamepower Ogre Red Switch tavsiye ederim. Deri bilek desteği var ama bu kısım çok kaliteli değil, onun dışında ihtiyaçlarınızı fazlası ile karşılar.

En uygun fiyat;

Ayrıca mekanik klavye alırken switch farklarını bilmeniz için aşağıdaki incelemeyi izleyebilirsiniz.

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Mekanik değil fakat G213 öneririm. Geçen yaz 300TL'ye çanta hediyesiyle birlikte almıştım. Tuşların hissiyatı, sesi ve RGB'leri sabahları fazla belli olmasada akşam olduğunda çok iyi oluyor. İleride bir sorun yaşarsanız Logitech zaten satış sonrası destekte Türkiye'de en iyi markalardan olduğu için sizi mağdur etmezler.
Evet bu klavye çok fazla övülüyor ama o parayı mekaniğe versek daha mantıklı olmaz mı soruyorum sadece eleştiri değil ?

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
GamePower, JamesDonkey ürünlerini almaktansa Rampage almak daha iyidir. Elbette üst seviye markalardan eskik yanları var ama bu bütçede Rampage dışında alternatif yok.

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
GamePower, JamesDonkey ürünlerini almaktansa Rampage almak daha iyidir. Elbette üst seviye markalardan eskik yanları var ama bu bütçede Rampage dışında alternatif yok.
Katılıyorum size hani şart değil mekanik klavye olması 2-3 ay sonra tuşlarda sorun çıkıyor falan yazmış bazılar o yüzden daha iyi bi markanın mekanik olmayan klavyesini de alabilirim daha ucuza.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Katılıyorum size hani şart değil mekanik klavye olması 2-3 ay sonra tuşlarda sorun çıkıyor falan yazmış bazılar o yüzden daha iyi bi markanın mekanik olmayan klavyesini de alabilirim daha ucuza.
G213'den şaşmayın o zaman :).

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Philips spk 8614 için ne dersiniz alınır mı?