Uygun Fiyatlı Mouse Önerisi

Hangisini Tercih Etmeliyim?

• Samsung Gear S2

Kullanılan: 0 0.0%
  • Samsung 960 EVO 250 GB SSD

Kullanılan: 5 71.4%
  • Gaming Mouse

Kullanılan: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Yanlış Bilgilendirme!
Arkadaşlar siparişi bugün DnR üstünden verdim. 50 TL' lik bir fiyat düşüşu vardı. Ssd için de kalan ücretimin üstüne harçlıklarimla almayı planliyorum. Yardimlariniz icin tesekkur ederim. Zaten SSD yi elden almak istiyordum. Vatan stoğunda da kalmamıştı

Laptop kullanmıyormusun sen nasıl ssd almayı planlıyorsun?

Son düzenleyen moderatör:
M

Murat Burç

SDN Okuru
Laptoplarla SSD takılabilir, ama laptop da ya HDD olacak ya SSD yani kısaca bilgisayarındaki HDD'yi söküp SSD takabilirsin.
Ama artık böyle bir şeye gerek yok çünkü şimdiki laptoplarda SSD'de bulunuyor.
Laptoplara SSD takıldığını biliyorum az aşağı baksanız yorumumu okursunuz bu yorumu şu yukardaki bilgisiz hatta cahil arkadaşa yöneltin

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Yanlış Bilgilendirme!
@Özkan Doğan Bütçen yetiyorsa Samsung T5 SSD alabilirsin yada alt serileri de
Nvme SSD denen bir şey var bilip bilmeden konuşma

Laptoplara Normal SSD yi takamazsın Portable takılabiliyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Tabi içini mi açacaksın laptobun koskocaman ssd yi takmak için

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Her türlü takarsın bir çok yeni laptopta sata m2 var eskiler dersen diski söküp takabilirsin hatta bazı serilerde ssd için boşluk bile vardır

tabi 5000-6000 tl lik pclerden söz ediyorsan o ayrı bir konu

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
2017 model her laptopda bu girişler koyuluyor onlarında fiyatı yüksek ben mesela anlamında söyledim o fiyat rakamında ama anlanmaya niyetin yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
2017 model her laptopda bu girişler koyuluyor onlarında fiyatı yüksek ben mesela anlamında söyledim o fiyat rakamında ama anlanmaya niyetin yok
Alakası yok ALAKASI YOK 2000 tllik bilgisayarda SSD olduğu oluyor 2015 yılı olan bilgisayarlarda M2 desteği var CAHİLSİN SUS ARTIK

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Alakası yok ALAKASI YOK 2000 tllik bilgisayarda SSD olduğu oluyor 2015 yılı olan bilgisayarlarda M2 desteği var CAHİLSİN SUS ARTIK

o yılların popüler laptoplarında zaten kullanılıyor fiyatlarıda kabarık tabi sen gereksiz konuşmaya devam et arkadaş m2 girişim var diye bir şey iddia etmedi varsa bile Portable daha kullanışlı olur Masaüstü pc si varsa her türlü 960 evo almalı

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Arkadaşlar tartışmaya son verelim artık!!! Konuya yardımcı olmak için cevap yazmanız gerekirdi, tartışmaya girmek için değil...
''Dizüstü bilgisayarlara da, masaüstü bilgisayarlara da Serial ata(SATA), M.2, PCI-Express veya USB portları bulunuyorsa SSD takılabilir'' Yanlış bilgi vermeyelim! Ayrıca tartışma da çıkarmayalım. Gerekli işlemler uygulanmıştır. Konu içeriğini dağıtmadan, konu sahibine yardımcı olacak iletiler yazmaya özen gösterelim... Konu içeriğini dağıtmayalım... Göstereceğiniz gayret için şimdiden teşekkür ederim. :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar tartışmaya son verelim artık!!!
''Dizüstü bilgisayarlara da, masaüstü bilgisayarlara da sata, M.2, PCI-Express veya USB portları bulunuyorsa SSD takılabilir'' Yanlış bilgi vermeyelim! Ayrıca tartışma da çıkarmayalım. Gerekli işlemler uygulanmıştır. Konu içeriğini dağıtmadan, konu sahibine yardımcı olacak iletiler yazmaya özen gösterelim... Konu içeriğini dağıtmayalım...

İyi Forumlar..
Senden iyi mod olur yeminle...
Kaç gün uçurdun?

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
Senden iyi mod olur yeminle...
Kaç gün uçurdun?
''Tartışmanın bitmesi amacı ve konunun amacı dışına çıkmasını engellemek için, doğru bilgileri yazılmış, gereksiz cevapları kaldırılmıştır. Kurallara dayanarak cezai işlem uygulanmıştır... Anlayışınız için teşekkür ederim arkadaşlar... :)

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
5,164
Arkadaşlar tartışmaya son verelim artık!!! Konuya yardımcı olmak için cevap yazmanız gerekirdi, tartışmaya girmek için değil...
''Dizüstü bilgisayarlara da, masaüstü bilgisayarlara da Serial ata(SATA), M.2, PCI-Express veya USB portları bulunuyorsa SSD takılabilir'' Yanlış bilgi vermeyelim! Ayrıca tartışma da çıkarmayalım. Gerekli işlemler uygulanmıştır. Konu içeriğini dağıtmadan, konu sahibine yardımcı olacak iletiler yazmaya özen gösterelim... Konu içeriğini dağıtmayalım...

İyi Forumlar..
Kökten uçuraydın ya ikinizden beraber kurtulurduk:D

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
demek burs alacak arkadaş burdan uçtu hayırlısı bakalım .Burs hakkı yine bende saklı :cool:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
bişey dicem samsung 960 evo 250 gb ın fiyatı o bütçeye (300tl) uyuyor mu hiç ? :D bence de hiçbiri . sınav için biriktirsin ve kitap almalı.

Reaksiyon puanı
64
Selamlar arkadaşlar. BU aralar çok kararsızım. Yaklaşan bir yaş günüm var ve bir miktar bütçem var. Seçeneklerim arasında Samsung Gear S2, laptopumda bir NVMe girişi olduğu için bir Samsung 960 Evo 250 GB ya da güzel bir mouse almak var. Şuanda bu üçü arasında gidip geliyorum. Size göre hangisi daha mantıklı? Elimde G300 S var ve artık çok rahatsız gelmeye başladı. Şöyle büyük, şık ve ihtişamlı bir mousa arıyorum. Razer Deathadder 2013 var ama bana biraz eski geldi. Ya da bir Motospeed mouse alıp altına ledli bir mousepadde çakabilirim ama tepkime hızı ve kalitesine biraz ısınamadım Motospeed' in. Sizden bu konuda yardım istiyorum. Sizce alınması en mantıklı olan şey nedir? Bir akıllı saat mi? Yüksek hızlara çıkabilen bir SSD mi? Yoksa büyük ve kaliteli bir mouse mi? Şuanda saouse hakkında bir fikim yok. Mouse büyük, kablolu, ledli ve rahat olmalı. Bütçe 300 TL civarı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

3. cümlemde NVMe girişi olduğunu belirtmiştim
o yılların popüler laptoplarında zaten kullanılıyor fiyatlarıda kabarık tabi sen gereksiz konuşmaya devam et arkadaş m2 girişim var diye bir şey iddia etmedi varsa bile Portable daha kullanışlı olur Masaüstü pc si varsa her türlü 960 evo almalı
Arkadaşlar lütfen bu kadar uzatmaya gerek yok. Konu hakkında sonuca varıldı zaten. Paylaşmamı istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz ve kargomun yarın teslim edileceği hakkında bilgilendirme mesajı geldi. Yardımlarınız için teşekkür ederim.