Uygun Bir Tavsiye!!

Utkuloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçem çok kısıtlı 800-850 tl'ye bir telefon almak istiyorum, en fazla 1000tl'ye çıkabilirim ama çıkmazsam güzel olur :) Oyun, kamera, müzik kullanımı olacak genelde. Şarjının da 1 günü çıkaracak kapasitede olmasını istiyorum.

Aklımda Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ve Lenovo P70 var ama başka öneriler de olursa çok sevinirim.

Şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

yunus789

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Bütçem çok kısıtlı 800-850 tl'ye bir telefon almak istiyorum, en fazla 1000tl'ye çıkabilirim ama çıkmazsam güzel olur :) Oyun, kamera, müzik kullanımı olacak genelde. Şarjının da 1 günü çıkaracak kapasitede olmasını istiyorum.

Aklımda Asus Zenfone 2 Laser 5.5" ve Lenovo P70 var ama başka öneriler de olursa çok sevinirim.

Lenovo Vibe x2 güzel bir tercih olabilir

Utkuloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo Vibe x2 güzel bir tercih olabilir

İnceledim şuan da telefonu. Çok şık ve iyi özellikleri aklıma yattı ama şarj konusu fazla sıkıntı olur gibime geliyor. 2300 mAh deyince günü çıkarma konusunda sıkıntı olur sanırım.

yunus789

Asistan
Reaksiyon puanı
22
İnceledim şuan da telefonu. Çok şık ve iyi özellikleri aklıma yattı ama şarj konusu fazla sıkıntı olur gibime geliyor. 2300 mAh deyince günü çıkarma konusunda sıkıntı olur sanırım.
O zaman çok üst seviye oyunlar oynamayacaksan Asus zenfone max öneririm 5000 mAh gibi dev bi bataryası var.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Asus zenfone 2 laser alabilirsin iyi telefon...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

800-850 tl bandinda asus zefone 2 laser cihazi guzel bir kamera ve batarya performansi sunuyor onu dusunebilirsiniz.

Tavsiyem;

Butcenizi arttirip zenfone 2 laser gibi giris seviyesi bir urun almak yerine,

* General mobile 5 plus'i bekleyin.
* Asus zenfone selfi (vatan'da 999 tl)
* Casper via m1 ( 899 tl civari.)

Urunleri bu fiyat bandinda guzel isler cikaran basarili cihazlar.

Yasinbvcx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim Nisanın 3. Haftası General Mobile 5 Plus Çıkacak ! Git Onu Bekle . 999TL . 3100mah Batarya Var. Mis Gibi ;)

Ben Bekliyorum Alıcağım. Kim Ne Derse Desin. Android One Projesinde Hemde. Güncelleme De Alır ;) ) Missss.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lg g2 al hem ucuz hemde her oyunda yağ gibi ben 2013 de aldım lg g2 16gb haylada kullanıyom her yeni grafikli oyunu yağ gibi oynatıo hem oyun için alcaksan ios ve android almıcan çocuklara hitap eden oyunlar psp ps vita veya n95 al içine ngagede kuruluo

adron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
alabilirsen 5plus al. yok 1000 tl olmasın diyorsan eğer general mobile 4g iyidir sıkıntısızdır

Utkuloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
General Mobile düşündüm aslında ama burada görüp Casper Via M1 inceledim, beğendim ve bugün gittim aldım sonunda :) Herkese çok teşekkür ederim tavsiyelerinden dolayı.

Yasinbvcx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim Nisanın 3. Haftası General Mobile 5 Plus Çıkacak ! Git Onu Bekle . 999TL . 3100mah Batarya Var. Mis Gibi ;)

Ben Bekliyorum Alıcağım. Kim Ne Derse Desin. Android One Projesinde Hemde. Güncelleme De Alır ;) ) Missss.

Ah Ah.. o zamanlar gençtim GM 5 Plus almayı çok istiyordum aldım da krallar gibi 3 ay kullandım ışığında sızma vardı ekranına sızıyordu tek problemi buydu canavar gibi telefondu ben gittim çaldırdım onu...

3 ay kullandım sadece canım telefonu... Eski mesajlarımı okuyunca fark ettim hey gidi hey..