Arkadaşlar sizce hangisi ( Lenovo P70 - vibe x2 - zenfone 5 - meizu m1 note )

hsynyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler.

Ben yeni bir telefon almayı düşünüyorum 800 tl bütçem var ama 1000 tl'ye kadar da çıkabilirim.

f/p telfonu arıyorum denebilir.Oyunlarda filan kasma yaşamak istemiyorum bunların yanısıra şarj bakımından 1 günü çıkarması önemli.

Oyun oynarım ama sürekli değil Depolama alanıda önemli.

Arkadaşlar aklımdaki telefonlar Lenovo p70 - vibe x2 - zenfone 5 - meizu m1 note.

Bunlardan hangisini almalıyım sizce ?

Lenovo'da çok sorun çıkıyor demişler ama kullanan kişiler çok memnun aranızda kullananlar varmı ?

Cevaplarınız için şimiden teşekkürler...

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Meizu öneririm.
Parasının karşılığını veren ve marka değeri bindirmeyen bir telefon

hsynyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onada hafıza kartı takılamıyormuş bu eksi benim için :/ neyse fiyatları filan bakıyım hemen teşekkürler.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Hafıza kartı takilamamasi iyi birşey aslında. Hafıza kartları sistemin dengesini ve hızını bozar.
Başka bir alternatif arastiriyorsan lg g4c de önerebilirim.

hsynyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hafıza kartı takilamamasi iyi birşey aslında. Hafıza kartları sistemin dengesini ve hızını bozar.
Başka bir alternatif arastiriyorsan lg g4c de önerebilirim.

Lg nin küçük modelleri biraz sıkıntılı geliyorr bana g3 beat kullanan tanıdığım vardı 1 yılgeçmeden donmaya başladı telefon.Bü yüzden farklı şeylere bakıyorum.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Lg nin küçük modelleri biraz sıkıntılı geliyorr bana g3 beat kullanan tanıdığım vardı 1 yılgeçmeden donmaya başladı telefon.Bü yüzden farklı şeylere bakıyorum.
zenfone 5 güzele benziyor ama intel işlemci .Bu ayarda eğer ben her oyunu oynucam kasmadan istediğim yapıcam diyorsan 2. el almalısın.Telefoncuları gezip(ist. da oturuyorsan) one plus one aramanı öneririm 1000tl altına bulabilirsen çok iyi olur.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

senin aradığın tam cihaz g2.Bundan emin olabilirsin.1000 tl altına f/p cihazı olup her oyunu her programı açıcam dersen 2. el hiç boşuna yorulma.Ama diğer telefonlarda seni idare eder.Olduğu kadar

hsynyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zenfone 5 güzele benziyor ama intel işlemci .Bu ayarda eğer ben her oyunu oynucam kasmadan istediğim yapıcam diyorsan 2. el almalısın.Telefoncuları gezip(ist. da oturuyorsan) one plus one aramanı öneririm 1000tl altına bulabilirsen çok iyi olur.

senin aradığın tam cihaz g2.Bundan emin olabilirsin.1000 tl altına f/p cihazı olup her oyunu her programı açıcam dersen 2. el hiç boşuna yorulma.Ama diğer telefonlarda seni idare eder.Olduğu kadar

İstanbul'da oturmuyorum o sıkıntı biraz Sivas'da oturuyorum. P70 batarya filan bakımından çok iyi duruyor kulananlara filanda sordum herkez beğenmiş. One plus one gerçekten çok güzel ama 2.el telefonlarada pek güvenemiyorum açıkcası.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
sen bilirsin aklına yattıysa al lenovo yu, ama sonra pişman olma.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Lenovo P70 güzel duruyor ama habire yenisi geliyor Vibe p1 veya Viba shot filan karar veremedim :D
benim kişisel tercihim 2.el almak olucak, ama sen 2.el amayacaksan pekte fazla seçenek önünde yok :) smart 6 , xperia z1, lenovo p70 bunlardan birini alıcaksın gerisi sana kalmış.

ek olarak gorilla glass yok. smart 6 da da yok onu belirteyim.

hsynyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim kişisel tercihim 2.el almak olucak, ama sen 2.el amayacaksan pekte fazla seçenek önünde yok :) smart 6 , xperia z1, lenovo p70 bunlardan birini alıcaksın gerisi sana kalmış.

ek olarak gorilla glass yok. smart 6 da da yok onu belirteyim.

Smart 6'yı hiç düşünmedim bakmadım bile denebilir hem farklı bir oparetör kullanıyorum bu yüzden.

Xpreria z1 çok güzel diyorlar ama onun performansı filan ansıl acaba ? oyunlarda sıkıntı çıkarırmı ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Smart 6'yı hiç düşünmedim bakmadım bile denebilir hem farklı bir oparetör kullanıyorum bu yüzden.

Xpreria z1 çok güzel diyorlar ama onun performansı filan ansıl acaba ? oyunlarda sıkıntı çıkarırmı ?
zaten performansıyla önce çıkan bir cihaz ben öyle düşünüyorum.Ekran kalitesi biraz düşük ama ekran kalitesi mi ? yoksa performans mı tabiki de performans .

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Bakılamayacak bir ekranı yok sonuçta. Z2 veya z3le yanyana koyulduğunda o daha iyi denir ancak o. Tamam artık herkes ipsde ama bildiğim kadarıyla z1 en iyi tftyi kullanıyor. Yani daha doğrusu tftdeki son nokta z1de. Sonra ipsye geçti zaten sony. Z1 hepsinden üstün bir cihaz. Hatta bana kalırsa z bile buradakilerden iyi bir cihaz. Güncelleme sıkıntısıda yok. Sony yeter diyene kadar güncelleyecek gibi.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
Bakılamayacak bir ekranı yok sonuçta. Z2 veya z3le yanyana koyulduğunda o daha iyi denir ancak o. Tamam artık herkes ipsde ama bildiğim kadarıyla z1 en iyi tftyi kullanıyor. Yani daha doğrusu tftdeki son nokta z1de. Sonra ipsye geçti zaten sony. Z1 hepsinden üstün bir cihaz. Hatta bana kalırsa z bile buradakilerden iyi bir cihaz. Güncelleme sıkıntısıda yok. Sony yeter diyene kadar güncelleyecek gibi.
z1 in z2 ve z3 ten üstün olduğunu söylemiyorsundur umarım :D Ekran olarak canlılığı gerçekten kötü ama idare eder en azından.Performans mı ekran mı dersen performansı tercih ederim.

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lenovo p70 gercekten iyi bi cihaz ozellikle batarya konusunda z1 tft ekranin en iyi versiyonu var ama tft ekranlar kotu p70alin

hsynyldz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo P70 almayı düşünüyorum ama bunun dışındı meizu m2 note veya Lenovo'nun çıkaracağı Vibe shot ve Vibe p1 de iyi duruyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
z1 in z2 ve z3 ten üstün olduğunu söylemiyorsundur umarım :D Ekran olarak canlılığı gerçekten kötü ama idare eder en azından.Performans mı ekran mı dersen performansı tercih ederim.
Orada ki o daha iyi denirden kastım o derken z2 ve z3ten bahsediyorum z1 değil :D Bende z3 var anneme eski z mi vermiştim. Full parlaklıkta cihazları yanyana getirdiğimde cidden insanın içine öğğk leş diye bir şey geliyor. Ama z3 almadan önce z bana müthiş geliyordu.Z1i geçtim z bile şuana kadar son çıkan oyunlar dışında kasma yaptığını görmedim. 4-5 ay kullandım hunharca. Znin dönemi anca bitiyor ki 800 küsürlük fiyatıyla hala diğer bir çok yeni çıkan orta seviye cihazlar yerine alınabilir bence. Güncellemede alacak hala. Şarjı bi z3 olmasada diğer cihazlardan genede güzel. Sesi hoparlör olarak kötü kulaklık olarakta standardın üstünde. Ses konusunda m8-9 ve xperia z3ün eline kimse su dökemez. Yükseklik demeyin. Nexus 6da hayvan gibi ses var. Önemli olan kalite. Xperia zmin sesi desire hdden daha yüksekti ama desire hddeki dolby hoparlörler bası tizi gayet güzelce veriyordu. Z de ise kuru gürültü. Isınma denen şey zde pek yok. Cihaz gayette tüy gibi hafif. Su da geçirmiyor. Benimki geçirmiyordu 2 sene sonra bile. Kamerası standart. Ne kötü ne müthiş hatta günümüzdeki çoğu cihazdan iyidir bence. Gece çekimleri hariç.Tasarıma zaten laf yok. 2 gb ram. Bakın z bile hala standart bir telefon kullanıcısı için gayet son model orta seviyelerden daha alınabilir bir cihazken z1i sonrasını siz düşünün.