zhrkvkzero77
Asistan
Başlıktada belirttiğim gibi tüm sistem uygulamalarını devre dışı bırakarak sistemin sadece uygulamayı çalıştırmasını sağlayabilirmiyim? Yapabilirsem nasıl yaparım? Bir bildiği olan lütfen söylesin
Uygulamanın bootable sürümü varsa yapabilirsiniz yoksa olmaz. Uygulama neydi?Başlıktada belirttiğim gibi tüm sistem uygulamalarını devre dışı bırakarak sistemin sadece uygulamayı çalıştırmasını sağlayabilirmiyim? Yapabilirsem nasıl yaparım? Bir bildiği olan lütfen söylesin
Gta ıv bilgisayarda çok kasıyor ekran kartı almadan önce böyle bir çözüm var mı diye merak ettimUygulamanın bootable sürümü varsa yapabilirsiniz yoksa olmaz. Uygulama neydi?
Bir şey değiştireceğini sanmıyorum.Gta ıv bilgisayarda çok kasıyor ekran kartı almadan önce böyle bir çözüm var mı diye merak ettim
bilgisayra boşta iken cpu nun yarısı kullanılıyorBir şey değiştireceğini sanmıyorum.
Gta oyunlarını işletim sistemi olarak çalıştıramazsınız.Gta ıv bilgisayarda çok kasıyor ekran kartı almadan önce böyle bir çözüm var mı diye merak ettim
GTA oyunlarını işletim sistemi olarak çalıştıramazsınız, hem GTA 4 optimizasyon olarak çok sorunlu bir oyun, sistem nedir?