Uygulamaları Otomatik Olarak SD ye Yükleme !!

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ROOT GEREKTİRMEZ.

LİNKLER: MediaFire http://www.mediafire.com/?ofu81dmagqtwgv9
LİNKLER:Narod.rhttp://narod.ru/disk/60841787001.ba31b93e2a3f55276cc4664f9ca95175/SD KARTA TAŞIMA.rar.html

Kurulum
1)Herhangi linkten dosyayı indirin ve klasöre çıkartın.
2)Telefonu Pc ye usb kablosu ile bağlayın fakat USB HATA AYIKLAMA açık olsun.(Ayarlar>Uygulamalar>Gelişim>Usb Hata Ayıklama tıklatın ve çıkan soruya evet diyin)
3)İndirdiğimiz klasörün içinde TIKLAYIN yazan dosyaya tıklayın.
4)Ayarlar>Uygulamaları Yönet e tıklayıp 'sd karta taşı' butonuna tıklayıp taşıyabilirsiniz.

Not: Telefonun kendi uygulamarını taşımayın çünkü sd kartı çıkardığınız zaman işlevlerini yapamazlar.

cww33.png

cww31.png

cww37.png

not:alıntıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galiba çalışmıyor! Samsung Galaxy Grand'da denedim fakat bir işe yaramadı.

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kendi GİO mda defalarca denedim oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android sürüm 2,3,6 da oluyor ama 4,1 üzeirnde olmuyor bulan varsa cvp yazsın bana da....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
indiriyrumm ama olmuyo hiçv
bir işlm veya dosya bunu açamaaz diyor ne yapmam lazımm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
olmuyo kardeşim bide bunu yapmak garantiye zarar veriyo mu ve bu dosyayı tekrar nerden silebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah razı olsun lan bunu bulandan aylardır uğraşıyodum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Android sürüm 2,3,6....Galaxy S5360 da oldu arkadaşlar..Whatshapp, facebook, google play vs. uygulamaları taşıdım. Zaten boşalan alan da bana yetti. Bellek dolu ikazı yok artık. Hadi gözümüz aydın şimdilik.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşalr, bütün dosyayı mı telefona taşıyoruz linke tıklayıp yüklwdim sonra ne yapıcam?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim aynen yaptım ama etkinleşmedi olmuyor benım tel de aynı s5360

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bu bahsettiğininz programı telefona mı indiricez bilgisayarı mı yardım edin ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben samsung ace 5830i indirdigim dosyayı direk hafıza kartına attım yine banamısın demedi yine kabul etmedi ne biçim bi telefonmuş bu yaa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap:Oluyo ama anlatim yanliş usb bağla basmayin sadece jarz olma yerine gelsin ve öle deneyin bende oldu telefonum samsung galaxy y s5360

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galxy ace de tüm dediklerini yaptım oldu. whatsapp-endomondo-googleplay i taşıdım
:clap: