Uygulama Kitleme ? Uygulama Zamanlayıcı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan locqer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

locqer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar telefonda özellikle whatsap ve youtube da çok fazla vakit harcıyorum zamanımı daha iyi yönetmek adına bu uygulamaların bir tür erişimini engellemek istiyorum şey gibi yani mesela sadece x zaman aralığı içinde bakabileyim.Android için önerdiğiniz bi uygulama var mı ?

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Digitox: Dijital Denge uygulamasını kullanabilirsiniz. Eğer Android sürümünüz yeterli ise Google'ın geliştirdiği "Dijital Denge" uygulaması da işinizi görecektir.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Eğer Samsung kullanıyorsan OneUI arayılüzünde 3. Parti uygulamaya gerek duymadan bunu ayarlıyabiliyirsun . Ben kendim öyle ayarlıyorum .

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Öyle uygulamaları istediğin an kapatabilirsin. Kendine farklı meguliyetler bul, seni daha verimli meşgul edecek.

locqer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Digitox: Dijital Denge uygulamasını kullanabilirsiniz. Eğer Android sürümünüz yeterli ise Google'ın geliştirdiği "Dijital Denge" uygulaması da işinizi görecektir.
çok saol dostum google ın geliştirdiğini kullanıyorum , ekran süresi kısmından direk ayarladım çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle uygulamaları istediğin an kapatabilirsin. Kendine farklı meguliyetler bul, seni daha verimli meşgul edecek.
sende haklısın ama bazen sallıyorum mesela wpye bi önemli bir iş için giriyorum ama gelen mesajlar falan başladı mı bırakmıyor peşimi , çıkamıyorum

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Grup üyeliklerinden çık, mesaj gelmez.